Wrota do piekieł

Drag Me to Hell
2009
5,4 43 tys. ocen
5,4 10 1 43443
6,1 20 krytyków
Wrota do piekieł
powrót do forum filmu Wrota do piekieł

Sam Raimi kpi z widza i tego, za co kochamy się bać - "Wrota do Piekieł" mają w sobie absolutnie wszystko - uroczą blondyneczkę za główną bohaterkę, pojawia się motyw klątwy rzucanej przez przesympatyczną staruszkę no i jest walka, co by ową klątwę zdjąć. Mocna 8'mka - polecam tym, którzy wiedzą kiedy reżyser puszcza do widza oczko. A jeśli ktoś inteligencją nie grzeszy... trudno - kolejnych części "Piły" nie zabraknie

ocenił(a) film na 1
tomaszdarwin

"puszcza oczko" mówisz...chyba to na mnie nie działa, gdyż nie widzę w tym filmie nic godnego uwagi

ocenił(a) film na 8
comedy

R.I.P. w takim razie... Ale spoko - zacznij od oglądania "Gumisiów" i powolutku, bez pośpiechu bierz się za klasyki kina i tak dojdź do dzieła Raimi'ego - dasz rade ;D

ocenił(a) film na 1
tomaszdarwin

klasyki kina powiadasz...hmm..jeśli to są klasyki to ten świat schodzi na psy

ocenił(a) film na 8
comedy

"bez pośpiechu bierz się za klasyki kina i tak dojdź do dzieła Raimi'ego" - czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego

ocenił(a) film na 7
tomaszdarwin

scena z kozłem rządzi :D

ocenił(a) film na 8
jabolowy_jazzman

Absolutnie... najlepsze w tym filmie to, że z jednej bańki jest spinka (horror itd.) a z drugiej widzisz, że reżyser śmieje się z Ciebie... A propos scen: Jak ta babcia chciała ją ugryźć bez szczęki hehe...

comedy

@comedy
już po twoim nicku widze że mózgu za bardzo nie wyśilasz
tylko te twoje ehm.. "komedie"
A propo gratuluje nowej posady dublera macka z klanu

ocenił(a) film na 1
newaccount13

ja tylko wyraziłem swoje zdanie na temat tego filmu. To, że później się wygłupiłem to inna sprawa. Mój nick-nie Twoja sprawa. powiedz mi tylko jedno...jakim prawem mnie obrażasz? Bo mam zdanie różne od Twojego?