Cóż jak dla mnie film bardziej przypominał bajkę niż horror. Chociaż pojawiło się kilka dobrych scen :) Uważam, że film miał ciekawą fabułę, którą można było przedstawić w o wiele lepszy sposób! Nie wykorzystano potencjału tego filmu :( Plusem jest zakończenie, którego się nie spodziewałam. Polecam 7/10
Mam bardzo podobne zdanie o filmie, byłoby 6/10, ale zaskoczyło mnie zakończenie. Niektóre sceny podnoszące ciśnienie, inne śmiech ze względu na słabe efekty. Uważam, że można byłoby lepiej zrealizować ten film i wyszedłby bardzo ciekawy horror. Ogółem 7/10.
Szkoda tylko, że na końcu Alison trafiła do piekieł haha to było trochę przesadzone ale dam jeszcze jeden procencik 7,1/10
A dla mnie zakończenie było jasne od momentu kiedy koperty spadły im w samochodzie ;)
Moja siostra też od razu domyśliła się co się święci xD film fajny, tylko właśnie mało horrorowaty. Lałam z moją siostrą na scenie w samochodzie : D Kiedy babci wypadły zęby i zaczęła ją "całować"... Popłakałam się wtedy xD
Jak dla mnie dobry horror , potrafi przestraszyć ogl go aż 3 dni ;) . Chyba 3 horror który tak mnie wystraszył , najlepsze były akcje kiedy niczego nie można było się spodziewać , a ta cyganka podejrzę świetna charakteryzacja ten horror na-pewno utknie mi w pamięci , można też gdzie nie gdzie pośmiać się ale film niecodzienny i interesujący , godny polecenia ;) .