PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191343}

Wskrzeszenie mistrza

Resurrecting the Champ
2007
7,1 11 tys. ocen
7,1 10 1 10987
4,5 4 krytyków
Wskrzeszenie mistrza
powrót do forum filmu Wskrzeszenie mistrza

Przeglądałem tak sobie ukradkiem wasze poprzednie komentarze dotyczące tego filmu. Jedni produkcję tą uważają za świetną inni natomiast ją "jadą" z góry na dół.
Każdy ma swoje zdanie, każdy ma swoje gusta. Nie rozumiem tylko tych sporów na linii bo film był zły, bo był dobry... kłótnie na pograniczu wzajemnego ubliżania sobie :)...

Ludzie kochani, jak już wspomniałem każdy z nas ma swoje gusta filmowe. Ja na przykład jestem miłośnikiem boksu od blisko 25 lat- do mnie ten film przemawia. Chciałbym więcej takich produkcji jak ta. Może film jako film sam w sobie nie był dziełem doskonałym ale uważam że nie straciłem na nim mojego czasu. Komuś się nie podobał? Ok, sorki ale dziwne by było gdybyśmy wszyscy mieli takie same podejście do filmów. To tak jak jednemu podoba sie np Harry Potter a ktos inny uważa to za dno. Ale żeby wszczynać kłótnie o to po czyjej stronie jest racja? No wybaczcie ale to juz zakrawa na kpinę :)

Podsumowując, uważam ze dla miłośników "historii sportu" , "filmu biograficznego", nie wiem, może "dramatu"- uważam że ta pozycja właśnie takim osobom "czasu nie zmarnuje", wręcz przeciwnie. W filmie nie nalezy się spodziewac jakichs fajerwerków i eposu w stylu chocby "Waleczne serce"- jeśli ktos sie tego spodziewa to z góry namawiam do nie oglądania tego filmu. Mozna by tak pisać i pisac jeszcze długo, ale..

Pozdrawiam, i życzę wszystkim więcej wyrozumiałości do innych osób i ich gustów, bo serwis ten powinien spełniac role wymiany opinii a nie notorycznego obrzucania błotem ludzi którzy myśla inaczej niż MY SAMI :)

ocenił(a) film na 8
Gaeth

Też myślałem coś

ocenił(a) film na 8
KAROLsas

He He łącze mi padło więc napisze jeszcze raz.Też myślałem coś naskrobać o tym filmie ale po przeczytaniu postu Gaeth pozostaje mi tylko się pod nim podpisać.

ocenił(a) film na 10
Gaeth

Nie jestem zwolenniczką boksu...ale film oglądnęłam....i jestem zachwycona tym filmem.....
podpisuję się pod twoim postem dwoma rękami...nic ująć ...nic dodać...