...ale dwie główne aktorki wyglądają jak klony :P. Oglądałam trailer i nie mogłam ich rozróżnić
O.o
Troszkę podobne są, ale nawet w filmie różni je przede wszystkim karnacja (Minka ma ciemniejszą) i kolor włosów (Leighton ma rozjaśnione).
Te same oczy,usta, jedynie właśnie kolor włosów i karnacja, ale jakby się postarali to by wyglądały jak bliźniaczki ;)
Ja do momentu pojawienia się Leighton byłem przekonany, że to ona gra tą Sarę. Interesujący dobór aktorek :)
Haha, też tak miałam ;) Jak pierwszy raz to oglądałam i jeszcze nie wiedziałam, kto gra Sarę, ale wiedziałam, że Leighton ma w nim występować, to myślałam, że to właśnie ona jest Sarą (dopóki się nie pojawiła na ekranie ;p)
http://data.whicdn.com/images/22447471/tumblr_lppqyxJfaT1r0ero3o1_1280_large.jpg
Obydwie śliczne. Wyglądają jak siostry. Dość. że ładne to i utalentowane
Nie to co Nina Dobrev...
Rozróżniałem je od samego początku;)
Czyli zapewne tylko kobiety miały/mają z tym problem;)
Dla mnie one również są identyczne :P przez pierwsze minuty filmu myślałam tak jak poprzedniczki, że jedna aktorka gra dwie role ;p bardzo podobne i obie przepiękne! :)
fakt, że są do siebie podobne był jednym z kryteriów ich zatrudnienia, nie jest to złośliwość reżysera (jak na początku śmiałam twierdzić), czy przypadek, ale element budujący kilka scen, kto widział film, wie co mam na myśli :)