Leighton Meester, Cam Gigandet, Matt Lanter, Katerina Graham,Alyson Michalka - w jednym filmie.. ;)
Ja to po prostu kocham takich ludzi jak : Cam Gigandet, Matt Lanter, Katerina Graham :)
Ale nie lubię tej laski : Alyson Michalka - denerwuje mnie i nie wiem czemu ;/ tak jakos jej nie trawię ;p
na pewno obejrzę <3
Dzięki że zwróciłaś moją uwagę na obsadę. Każdy z tych aktorów jest tak sztuczny i mdły że już teraz mogę zakreślić pole "Nie chcę zobaczyć tego filmu".
Ja się jedynie cieszę z Minki Kelly i Leighton Meester! Jedne z moich ulubionych aktorek (do tego obie śliczne!), reszta niezbyt mnie interesuje, bez obrazy dla ich fanów, ale: wygląd Michalki mnie wkurza, musi być w każdym filmie?, Lanter - niezbyt dobry aktor, Graham - w VD niezbyt się popisała, Cam jak mu tam - Zmierzch, czyli ogólnie mówiąc JAK DLA MNIE jedynie Leighton i Minka godne uwagi - http://fukyeahchair.tumblr.com/post/2905430043/leighton-meester-and-minka-kelly- at-the-roommate (w linku trzeba zmienić fuk na wiecie jakie słowo) No i w sumie nie będę narzekać na resztę obsady, bo nie grają głównych bohaterów. :P
Dla mnie najważniejszy jest Cam Gigandet. Osobiście go uwielbiam, uwżam, że to dobry i przystojny aktor. Urzekł mnie w "Po prostu walcz". A poza nim chcę jeszcze zobaczyć Meester i Lantera.
Ale w filmie nie najważniejsza jest obsada tylko fabuła, wydaje mi się, że film będzie ciekawy i nie mogę się doczekać ;p