PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508038}

Współlokatorka

The Roommate
2011
5,8 30 tys. ocen
5,8 10 1 30351
2,7 6 krytyków
Współlokatorka
powrót do forum filmu Współlokatorka

Film rzekomo należy do kategorii thrillerów. Miał być mroczny i trzymający w napięciu, niestety cała sala kinowa smiała się nie przerwanie. Film jest niesamowicie płytki i nudny. Oczywiscie ma swoje momenty, ale czegos w nim brakuje, a no tak napięcia i zaskoczenia. The Roommate jest niesamowicie przewidywalny. Szkoda bo mogły być z niego cos.

http://moviemts.blogspot.com/

ocenił(a) film na 5
moviemoments

Cała sala kinowa? Czyli użytkowniku "moviemoments" piszesz z zagranicy? Bo w Polsce na razie nie ma tego w kinach.
Co do stopnia komediowego tego filmu to jak dla mnie nie było gdzie się tutaj za bardzo pośmiać, ale rozumiem że w sali kinowej można było usłyszeć śmiechy, bo byłem niedawno na jednym thrillerze w kinie i prawie cała sala śmiała się jak ktoś był zabijany - co to się dzieje teraz na świecie, śmieją się gdy kogoś zażynają na ekranie. Niedługo nie trzeba będzie robić komedii, a będą się śmiać nawet z dramatów...
Nie będę spoilerował, ale tylko wspomnę, że w filmie spodobał mi się góra trzy momenty, więc nie za dużo.
Film jest przewidywalny, ponieważ... to już było. Taka fabuła była powtarzana już kilkakrotnie, a tutaj po prostu zrobili to z myślą o młodzieży dając za bohaterów potencjalnych rówieśników.
Na plus na pewno zaliczę... urodę bohaterek.
I jak tu nie wspomnieć o Ninie Dobrev, która znów zagrała cały... epizod. Już drugi z tych co oglądałem taki "długi" po Tańcu ostatniej szansy".
Czy film godny polecenia? Myślę, że tak. Jak ktoś się naprawdę nudzi i nie oczekuje zbyt wiele.