PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=604066}

Wszyscy za jednego

Alle for én
2011
5,5 351  ocen
5,5 10 1 351
Wszyscy za jednego
powrót do forum filmu Wszyscy za jednego

Ale niestety ten film nie jest porywający. Marne dialogi,próba stworzenia śmiesznych sytuacji na siłę. Nie polecam

ocenił(a) film na 8
badi1981

Napisze krótko - Bredzisz . Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
mj_rock

twój argument powala na ziemię, a może po prostu jego brak ...

ocenił(a) film na 8
badi1981

A Ty znowu bredzisz... Już dawno nauczyłem się nie sugerować oceną na filmwebie na szczęście bo jeśli bym patrzył na takie opisy filmu jak Twój to przegapiłbym nie jeden dobry film.W tym filmie nic nie ma na siłe....

ocenił(a) film na 3
mj_rock

Może zauważyłeś ,ze nie wszystkim się podoba to co Tobie. Ten portal istnieje po to aby wyrażac swoje opinie o obejrzanych filmach.Jeśli oglądasz filmy jedynie pod tym warunkiem że mają wysoka ocenę na filmweb to zyczę powodzenia. Jak widac każdy ma inne poczucie humoru i inna estetykę. Mi ten film się nie podobał choc tak jak napisałam w tytule uwielbiam kino skandynawskie . A z tego co widziałam na Twoim profilu masz zupełnie inny gust ode mnie. Nie twierdze,że gorszy . Po prostu inny. Szanujmy się nawzajem to może stworzymy cos więcj poza przepychanką słowną

ocenił(a) film na 8
badi1981

No akurat oglądam też filmy z niską notą jak ten i często film okazuje się dobry bo poprostu nie sugeruje się notami chodzi o to że troche za ostro potraktowałeś ten film przez co ktoś sugerujący się Twoją wypowiedzią uzna film za kiepski bo już takie akcje na filmwebie widziałem a może właśnie jemu by się spodobał bo film jest dobry .Oglądam też inne filmy skandynawskie czasem .może nie jestem wielbicielem ale doceniam .

ocenił(a) film na 3
mj_rock

No teraz to już zaczynasz wymyślać. Równie dobrze mogę mieć pretensje do kogoś ,że zbyt wysoko oceni ł film i się rozczarowałam. To działa tak : oglądasz film i oceniasz go tutaj. To jest Twoja własna ocena. Jak masz ochotę podzielic się swoimi spostrzeżeniami na temat tego filmu to to robisz. A to czy to komuś się podoba czy nie,czy po Twojej ocenie zdecyduje się oglądać film czy nie to już jest mój drogi jego prywatna sprawa. Jesli tak jak piszesz nie sugerujesz się nota na filmwebie to tym bardziej nie rozumiem co się czepiasz opinii odmiennej od Twojej. Idąc takim tokiem rozumowania,może zaczniesz stwierdzać,że wszyscy ci którym się nie podobają te same filmy co Tobie są imbecylami i powinno im się zakazać wypowiadać na forum publicznym. Gdybym ja wystawiając ocenę filmowi sugerowała się tym co inni sobie pomyślą wówczas moja ocena nie byłaby obiektywna. To tylko Twój wybór czy obejrzysz dany film czy nie. Z opiniami jest jak z d..ą każdy ma swoją.