PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605173}
4,3 228  ocen
4,3 10 1 228

Wszystkie ręce umyte. Sprawa Barbary Blidy
powrót do forum filmu Wszystkie ręce umyte. Sprawa Barbary Blidy

Piosenka promująca ten film w wykonaniu Adrianny Biedrzyńskiej to jeden z najgorszych utworów do filmów (o ile nie najgorszy) jaki kiedykolwiek słyszałem. Zresztą wiedząc, że reżyserem jest Latkowski można być wręcz pewnym, że już lepiej nie będzie...

arturteen

Latkowskiego nawet lubię ale nie mogę słuchać o tej Blidzie, kobieta popełniła samobójstwo i mówią o tym "10lat" a codziennie ginie tysiące osób, ile można do cholery!! Utwór faktycznie jest jakimś tworem z rzewnej krainy telenowel. APELUJE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TYM PASKUDZTWEM NA WSTĘPIE

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
choojniak

bahahahaaaa nakradła i się zastrzeliła. Tyle w temacie. Błędem funkcjonariuszki ABW było tylko to, że pozwoliła jej wejść do łazienki a trzeba było jak pospolitego bandziora za szmaty do podłogi, w kajdany i do lochu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
choojniak

nie można prowadzić śledztwa przeciwko osobie, która nie żyje. Śledztwo zostało umorzone bo nie udało się tej przestępczyni doprowadzić przed sąd. Masz luki w podstawach polskiego prawa...

piler87

chojniak bzdury gadasz. Nie zdziwiłbym się gdyby Barbara Blida zaczeła się szamotac z funkcjonariuszką i przypadkowo siebie postrzeliła... Przecież to była prawdziwa mafia... No chyba, ze chcesz, żeby mafia cały czas Tobą rządzila, ale pewnie masz to w dupie.

arturteen

A ja się z kolegą nie zgodzę. Mnie utwór "Byłam" bardzo się podoba. Ma piękną melodię i ciekawy tekst. Biedrzyńska naprawdę świetnie zaśpiewała.