7,5 40 tys. ocen
7,5 10 1 39519
6,9 18 krytyków
Wszystko będzie dobrze
powrót do forum filmu Wszystko będzie dobrze

Jak kto lubi

ocenił(a) film na 8

Film jako całokształt trzyma w niepewności, choćby ze względu na to, że każdy zaczynając oglądać ten film ma nadzieje zobaczyc, i jest ciekawy zakończenia którego tutaj nie było co mnie zniesmaczyło na końcu filmu. Jak w temacie ''jak kto lubi'' jedni wolą filmy w których zagadka wyjaśniona jest na końcu, drudzy takie w których od początku wiadomo jakie będzie zakończenie, a jescze inni filmy w których zakończenie będzie dolą fantazji i każdy będzie mógł dobrać sobie swoje. Myślę, że ten film był właśnie jednym z takich osobiście nie przypadł mi do gustu, lecz fabuła była bardzo ciekawa i od początku utrzymująca widza w napięciu 8/10 :)

ocenił(a) film na 8
danielboc

Każdy zaczynając oglądać ten film ma nadzieję zobaczyć i jest ciekawy zakończenia, którego tutaj nie ma? Ostrożnie z dużymi kwantyfikatorami:P No a zakończenie jest chyba dość dobrze ulokowane w słowach Andrzeja (nauczyciela): "To do dupy pomysł, panowie, jest. Ale ja też jestem do dupy. Pasuje." Bierze chłopców pod swoją opiekę, ci nie idą do domu dziecka. W każdym razie dla mnie brzmi to bardzo sugestywnie. A jeśli się mylę to sorry. Poprawcie;)