Niestety nie mogłam oglądnąć tego filmu do końca, choć spodobał mi się, czy mógłby mi ktoś napisać jakie jest jego zakończenie?
Chłopak dobiega do Częstochowy, a później niestety musi wracać na pogrzeb matki.
nooo, duzo lepiej! :) choc zawsze jestem za tym, by osoba pytajaca o zakonczenie zdobyla film i sama zobaczyla (sorry za brak polskich znakow)
a mój boże, pomyliłóem Cię z taką jedną, c miała podobny avatar i dyskutowałem z niż na temat serialu Na Wspólnej, sorry :)
lepiej obejrzec do konca bo warto,na szczescie nie bylo happy endu przez co film jest o wiele lepszy
Na kilkanaście metrów przed końcem biegu Matka Pawła umiera. Później Paweł, wraz z Andrzejem i Piotrkiem idą na pogrzeb matki. Podczas pogrzebu Paweł ucieka! chce się zabić, chcąc wbiec pod samochód, lecz trafia w drzewa z rozkrwawioną głową. Po pogrzebie Piotrek wraz z Pawłem znajdują na ławce śpiącego i kompletnie pijanego Andrzeja! Chłopacy zabierają go do domu,, film kończy się na słowach Więckiewicza: "To do dupy pomysł Panowie jest. Ale ja też jestem do dupy. Pasuje"Na końcu trójka bohaterów spogląda w niebo.
Pozdsumuwując ja bym ten film uznał za arcydzieło Polskiego Kina :) Pozdrawiam Serdecznie ;)
Jak chcesz to mogę Ci go przesłać drogą internetową :) Mam go ściągnięty z nielegalnych źródeł :)