Wszystko o Stevenie

All About Steve
2009
5,2 24 tys. ocen
5,2 10 1 24042
3,9 7 krytyków
Wszystko o Stevenie
powrót do forum filmu Wszystko o Stevenie

Nigdy specjalnie nie przepadałem za tą aktorką. Jednak w czasach młodości do tego stopnia akceptowałem filmy z jej udziałem, że czasem popatrzyłem nawet na coś po raz drugi. Jednak do tego filmu podchodziłem wczoraj po raz drugi i nie mogę przebrnąć przez pierwszych 15 minut.

Niech ktoś mnie oświeci, po jaką cholerę aktorzy decydują się na operacje plastyczne w obrębie twarzy, a szczególnie ust? Jeśli wynik ma być taki jak górna warga Sandry Bullock, to ja przepraszam, ale są to najgorzej zainwestowane pieniądze w ich życiu. Nic innego już w tym momencie nie przykuje mojej uwagi bardziej niż ten jeden drobny szczegół na bądź co bądź narzędziu jej pracy. Zmasakrowana mimika, czasem jej górna warga zaczyna żyć własnym życiem, co widać wyraźnie na reszcie jej twarzy. Widać, że ona sama to czuje i stara się zamaskować i podciągnąć to tu to tam, aby nią poruszyć jak dawniej, ale się niestety nie udaje.

Kiedy jednak Sandrze mogę to wszystko wybaczyć i niech tam sobie jej warga żyje jak chce, to jednak Jennifer Aniston jakoś jeszcze nie potrafię. Tylko, że w przypadku Jennifer masakra nie jest aż tak wielka, no i sama aktorka dla mnie to jakby wyższa klasa.