Wszystko o Stevenie

All About Steve
2009
5,2 24 tys. ocen
5,2 10 1 24042
3,9 7 krytyków
Wszystko o Stevenie
powrót do forum filmu Wszystko o Stevenie

Po zlotej malinie bylem negatywnie nastawiony do tego filmu, jednak po jego obejzeniu bylem milo zaskoczony. Bardzo fajnie opowiedziana historia, nie nudzilem sie nawet minuty. Leciutkie przyjemne kino. Nie oczekujcie ze bedziecie sie trzymac za brzuchy na tym filmie, oczekujcie bardzo przyjemnej, niewymagajacej (w dobrym znaczeniu tego slowa) rozrywki. Ten film to swietny odstresowywacz ;)

ocenił(a) film na 1
mahpiya_luta

a ja nudziłem sie cały czas ten film to usypiacz a Sandra tyle pier....oli że masakra nie polecam żałosne

Lionsgate

Gust jest jak ch.j, każdy ma swoj. To, że nie podoba się Tobie, nie znaczy że jest żalosne, po prostu to nie film dla Ciebie ;)

ocenił(a) film na 1
mahpiya_luta

no racja nie lubię Żałosnych filmów wiesz ok każdy ma swój gust ale naprawde za ten film wychłośtał bym każdego kto maczał w nim palce żeby go zrobić

Lionsgate

;) Mialem takie same odczucia bo obejzeniu "Babcisynka"

mahpiya_luta

Dobrze powiedziane mahpiya_luta. haha.xd A Ja z checia obejrze ten film.;]]

RapaNui_

;) Daj znac po obejzeniu, chetnie poznam tez Twoje zdanie na temat tego filmu :)

mahpiya_luta

Sorry za "obejzec" powinno oczywiscie byc "obejrzec". Zrobilem ten blad we wszystkich swoich wypowiedziach :/

ocenił(a) film na 1
RapaNui_

i jsk po filmie już żałujesz czy też (nie wiem dlaczego) chwalisz tą produkcje

Lionsgate

Zawiodłam się na całej lini. ;/ A już myślałam, ze to bedzie fajna komedia na której bede mogla sie pośmiac i miło spedzic czas. Niestety tak niebyło. Końcówka jakaś dziwna, jakby nie od tego filmu. Ehh.. Dam temu filmowi 4/10 za dobrą grę aktorską Sandry i za to, ze czasami sie usmiechnełam. ;d Film stanowczo ponizej moich oczekiwań. ;/