Wszystko o Stevenie

All About Steve
2009
5,2 24 tys. ocen
5,2 10 1 24042
3,9 7 krytyków
Wszystko o Stevenie
powrót do forum filmu Wszystko o Stevenie

What's the point?!

użytkownik usunięty

Bardzo się starałam skupić i oglądać... Może w końcu nastąpi TEN moment. Może nastąpi zawiązanie akcji. Niee... Niestety do mnie film kompletnie nie przemówił. Jeśli nawet tzw. mowa końcowa miała sens..nijak miała się do konwencji filmu, który chyba z założenia miał być głupi z Mary na czele. I taki był... A tu nagle wyskakują z prawdami życiowymi na sam koniec. Szanuję zdanie innych, niemniej dla mnie 1/10. Strata czasu. Pomimo wielkiej sympatii do Sandry Bullock.

ocenił(a) film na 3

Ja tylko ze względu na Sandrę Bullock dałam to jedno oczko więcej, ale wkurzam się, że dała się tak zaszufladkować jako królowa komedii romantycznych (z reguły niskich lotów niestety), a w filmach wybitniejszych pokazuje, że jest naprawdę świetną aktorką. Bardzo marnuje swój talent.

ocenił(a) film na 1
Monaco_filmweb

ja bardzo lubię tą aktorkę jednakże film to istna pomyłka... tego się do końca nie da obejrzeć

akam91

akam91 mi się udało obejrzeć do końca... Ale muszę przyznać, że łatwe to, to nie było... Zaskoczyło mnie, że taka aktorka jak Sandra Bullock(według mnie ona jest baardzo dobrą aktorką) dała się w to wciągnąc... Obejrzałam, bo była ona no i oczywiście, Bradley... Ale to chyba oczywiste... Przyznać muszę, że zaśmiałam się pare razy, ale nie wiem, czy nie z głupoty tego filmu.

ocenił(a) film na 1
Angela4b

to podziwiam :P ja nie jestem zbyt cierpliwą osobą :P może jakbym to z kimś oglądała to bym zmęczyła ale tak to żałowałam czasu:P
też mnie właśnie to dziwi że ona się zgodziła w tym zagrać ale cóż może miała powód...

akam91

Właśnie! Dlaczego tak dobra aktorka i doceniana, przynajmniej według mnie(nie jestem jej fanką... po prostu czasem lubię obejrzeć z nią filmek:)) Dręczy mnie, jednak to, co ona sobie pomyślała, po rzuceniu okiem na scenariusz, co ją skłoniło do tego żeby przyjąć tą rolę...?

ocenił(a) film na 1
Angela4b

Dobrze powiedziane-napisane , ten film to żenada dla Sandry.

masakryczny gniot, nie dałem rady.