Wszystko o Stevenie

All About Steve
2009
5,2 24 tys. ocen
5,2 10 1 24042
3,9 7 krytyków
Wszystko o Stevenie
powrót do forum filmu Wszystko o Stevenie

czy ten film jest faktycznie tak głupi,że aż beznadziejny...?
Mam taką obawę,że jak go zobaczę to stracę szacunek do Bullock, który zyskała po roli w " Domu nad jeziorem" i " Przeczuciu"!

ocenił(a) film na 7
Ivaa

Film jest komedia i spełnia swoją role- jest zabawny nawet bardzo. Postać Mary jest przesympatyczna i dziwaczna. Film jest bardzo dobry na zrelaksowanie się i tzw. odmóżdżenie. Nie jest głupi, jest lekki i przyjemny.

kasiazolna

dzięki za odp.

Ivaa

Faktycznie durnowaty film a Merry nieźle ześwirowana... Cały film powinien dostać "..Malię" a nie tylko S. B....<Zebrała za wszystkich.>
Może teraz rozważniej będzie dobierać rolę...

ocenił(a) film na 7
Ivaa

Hehe masz racje. Ale musisz przyznać że Sandra potrafi zagrać każdego :)

kasiazolna

każdego to nie wiem.... ale świetnie sprawdza się w dramacie "Przeczuciu" czy w "The Blid Side"

Ivaa

Oglądać?

iskierka69

mało zabawny, mało ciekawy....
są różne gusta....więc obejrzyj zwiastun może cię przekona.

ocenił(a) film na 2
Ivaa

Ja nie polecam. Film jest dziwny, mało śmieszny, strasznie naiwny, grafomański - te pompatyczne, "głębokie" teksty o krzyżówkach były po prostu żenujące. Mary moim zdaniem nie była sympatyczna jak ktoś wyżej napisał - sprawiała wrażenie "retarded", upośledzonej, opóźnionej, co - nie wiadomo dlaczego - przekazane było jako coś wspaniałego.

użytkownik usunięty
Sighma

"sprawiała wrażenie "retarded", upośledzonej, opóźnionej,"
hahah tak,właśnie też tak odczułam !
ale zauważcie,że była bardzo mądrą osobą ! Kto zna wszystkie hasła do krzyżówki? no nikt ;P
film troche nudny,nic się w nim nie dzieje ale jakoś da się przeżyć :)