7,0 206 tys. ocen
7,0 10 1 206166
5,4 25 krytyków
Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Wyścig z czasem

Film średni: średnia realizacja, średnia gra aktorów - generalnie nic szczególnego poza jedną rzeczą którą można zatracić w obecnych czasach.

Biegniemy za rzeczami doczesnymi a zapominamy jak powinniśmy cieszyć się z tego co mamy, cieszyć się sobą, miłością, małymi szczęściami. Niby banalne ale jakby tak spojrzeć na większość ludzi to chyba nikt nie ma o tym pojęcia.

Więc nie traćmy czasu tylko żyjmy, nie wiadomo jak każdy z nas ma ustawiony zegarek. Niektórzy mają 50 lat, inni tylko 10 lat a niestety ktoś może zginąć jutro tragicznie ... Gdybyś wiedział że masz mało czasu to żyłbyś inaczej ? Dlaczego nie warto więc tego zrobić dziś, teraz ...

10/10 za przekaz który tylko pozwala uświadomić sobie to co jest w nas ...

ocenił(a) film na 7
jiro

Dokładnie tak.

ocenił(a) film na 8
jiro

Film ten ma znacznie większy przekaz niż to co ty napisałeś.

ocenił(a) film na 8
krx01

Że liczy się tylko kasa i tylko w filmach można naruszyć system, w rzeczywistości nikomu się to nie uda :/.

ocenił(a) film na 9
krx01

Oczywiście, uogólniłem i wydobyłem to co dla mnie było ważne. Szkoda że nie ma tego typu filmów więcej :)

ocenił(a) film na 5
jiro

hurra ide po cipsy i piwo

użytkownik usunięty
jiro

Ja się wahałam między dobrym a bardzo dobrym, ale ostatecznie dałam bardzo dobry, bo było w tym filmie to "coś". Ale to subiektywne odczucie z mojej strony.

jiro

Cieszmy się każdą chwilą bo nie wiemy ile nam jeszcze zostało.Sprawmy aby nasze życie było wyjątkowe by w chwili śmierci być spełnionym i spokojnym.Przekażmy naszym bliskim to co w nas najlepsze
Z tą myślą was pozostawię.
P.s mój tata odszedł przedwcześnie :(