Uwaga! Film jest totalnie słaby. Szkoda czasu żeby oglądać tą chałę. O ile pomysł jest niezły to reszta jest całkowicie skopana od reżyserii, przez scenariusz po grę aktorską. Jedyną rzeczą godną uwagi była ostatnia piosenka na końcowych napisach ale po dokładniejszym wsłuchaniu się jest co najwyżej średnia. Przestrzegam przed stratą czasu. Pzdr
Jako fan SF musiałem to zobaczyć, ale niestety zgadzam się z powyższym, doskonały przepis na zepsucie świetnego pomysłu. Gra aktorska niziny, nawet jak na JT to było za słabo.
Również się zgadzam. Daję 5/10 za pomysł i tematykę i z tego powodu też obejrzałam ten film, jednak szkoda czasu. Zdalam sobie sprawę z tego, że cały czas też patrzyłam na czas - ile jeszcze zostało do końca filmu...
Dołożę cegiełkę.. film dobrze się zaczął i tutaj pozytywy się chyba kończą. Fajny pomysł, dobrze umiejscowiony, ale oglądając go miałem wrażenie, że oglądam w kółko powtarzające się sceny i ten sam wątek. Nic ciekawego się po kilkunastu minutach filmu już nie dzieje, a (SPOILER) najciekawsza wg. mnie postać ginie w śmiesznej, mało klimatycznej scenie..