7,0 206 tys. ocen
7,0 10 1 206157
5,4 25 krytyków
Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Wyścig z czasem
ocenił(a) film na 7
BEOWULF680

Zgadrzam się film bez wątpienia dobry, ciekawy pomył, fajnie zrealizowany gra aktorska również na wysokim poziomie, szkoda tylko, że film pozostawia tyle nie ścisłości. Dlatego oceniam film na 7.
Polecam

focus199078filmweb

jakich np?

ocenił(a) film na 7
BEOWULF680

Np. na pod koniec filmu jest taka scena gdy głównym bohaterom końcy się czas i biegną oni do innej strefy, i tu ta nieściłość po co oni biegną do innej strefy skoro za przejście należało płacić, wiem że biegną oni do niszej strefy i może się wydawać że za przejście na niszy "poziom" zostanie im zwrócony ten czas ( temat ten był już równisz poruszany w innych postach), ale jeśli by tak było to w scenie gdy mieli wypadek, podczs napadu Will miał by wiecej czasu " na koncie" bo przecież przekraczał on strefy zpowrotem a wiec z wyższej do niszej. A on tym czasem miał tego czasu mało przez co nie został z niego okradziony.
Może było to wyjaśnione a ja to przegapiłem, chociaż w to wątpie, jednak nie zmienia to faktu, że film jest bardzo dobry i godny polecenia.
Pozdro

focus199078filmweb

oj focus focus :)

ocenił(a) film na 7
BEOWULF680

wiem wiem czepiam się szczegułów
Jeszcze takie pytanie wie może ktoś czy planowana jest następna część.

ocenił(a) film na 9
BEOWULF680

Dla mnie super dam nawet 9! Współczesna wersja Bonnie i Clyde. Polecam.

Manez

motyw hajsu zastapiony czasem ale potem jak sie biora na reke przeradza sie w to cos dlaczego sie ten film podoba :)