7,0 206 tys. ocen
7,0 10 1 206162
5,4 25 krytyków
Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Wyścig z czasem

Pomysł filmu jest zajebisty , tak jak kiedyś zaskoczył fabułą matrix, tak ten film miał szanse
to powtórzyć wykazać się czymś innym.Niestety zabrakło dalej wyrazistości, tego czegoś co
by uniosło film, w moim przekonaniu jest dobry, dałem 7/10, normalnie byłoby oczko niżej
ale pomysł winduje ocenę.

ocenił(a) film na 5
M1aro

Po zwiastunie zobaczyłem film i nie wiem co mam powiedzieć. Pomysł płacenia i zarabiania poprzez czas swojego życia genialny!!! Przydałoby się trochę mniej tandety i słabej gry a więcej dobrego filmu.
Ogólnie niestety film zrobiony dla debili. Wiele niedociągnięć.
Cała historia opowiedziana z takim rozmachem....takie plany...taki wstęp....i nagle wszyscy źli bohaterowie umierają w ciągu 10-12 minut...i piękny hollywoodzki koniec :/
To mógłby być hit na miarę (tak jak powiedziałeś) Matrixa. Niestety główny bohater robiący fuszerkę oraz wszechobecna tandeta stawia ten film dla mnie bardzo nisko.
Taki temat na produkcję powinien zająć około 5-6 godzin filmu (2-3 części) jak Matrix. Tymczasem mamy do czynienia z narobieniem smaka widzom + "krótka piłka" i koniec.
Osobiście poleciłbym ten film dla tych, których ciekawi motyw przewodni. Ale nie ma co liczyć na złote góry :)
dałem 4/10 ponieważ nie potrafiłem znieść żadnego z aktorów występujących a tym bardziej głównego bohatera, który irytuje mnie samą swoją twarzą :P + tak jak powiedziałem....tandeta, tandeta i bubel zrobiony z genialnego pomysłu.

ps. nawet ta wieeeeelka przyszłość nie wygląda na przyszłość :P Troche przerobili samochody i już robią z tego inny wiek...(to tak jakby w 1905 roku pokazywano 2005 z przerobieniem powozów na powozy owinięte w lampki choinkowe, mówiąc że to poprawia warunki jazdy) W Matrixie czuło się w każdej scenie że to odległa przyszłość.
pozdrawiam

Webb

Święte słowa, pomysł genialny i.... to wszystko. Niespójny jak działania naszego rządu, niedopracowany jak taktyka Polski na Euro 2012, z twarzą głównego bohatera tak wiarygodną jak Zdzicha "nie piłem w samolocie" Kręciny.

Za zmarnowanie potencjału powinni twórcom wlepić karę zawodowej śmierci

ocenił(a) film na 5
Dexterb

hahahahahhahahaahhaha
dobre

ocenił(a) film na 7
Webb

Faktycznie ubawiłem się futurystycznym samochodem policyjnym, niektóre jeżdżące obecnie są znacznie bardziej "przyszłościowe" :))), ale nie czepiałbym się tego gdyby fabuła była na miarę pomysłu, trzeba być ciężkim debilem aby tak sknocić taki pomysł, naprawdę szkoda.