7,0 206 tys. ocen
7,0 10 1 206157
5,4 25 krytyków
Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Wyścig z czasem

film- filmem
temat ciekawy, ale po takiej ilości sensacji ciężko zrobić coś naprawdę wciągającego
natomiast samo zakończenie??? chyba głupszego już nie dało się wymyślić
Dwoje Niepokonanych ograbi hektarowy bank i rozda czas na całym świecie :D
Litości.
O ile przez cały film wszystkie niedociągnięcia logiczne da się strawić- to ostatnie powoduje że trzeba raz jeszcze wszystko przeanalizować i po uroku.
:)

ocenił(a) film na 4
Dusia666

zgadzam się w 100%:) Temat ciekawy ale logiczne niedociągnięcia na każdym kroku bardzo skutecznie odpychają od tego filmu...

ocenił(a) film na 6
paulwave

Zgadzam się z wami. Zakończenie kompletnie im nie wyszło. Początek filmu zapowiadał się bardzo ciekawie, później było niestety tylko gorzej.

użytkownik usunięty
zafrina16

mi się podobało;) przynajmniej zaczęłam się śmiać, czasami lubie to w filmach akcji, dwoje ludzi obrabiających wielki bank, kobieta, która w 20 centymetrowych obcasach biega po dachu w eleganckiej sukience. takie rzeczy dodają filmowi komizmu, przynajmniej jak dla mnie :)

Nie tylko po dachu, ona przez cały film pędziła w tych szpilach! Do tej pory to przeżywam, widać nie jest to takie trudne jak zawsze myślałam! ;)

gos9999

zauważcie że biedna Amanda faktycznie musiała w tych butkach troszkę się nabiegać :D