7,0 206 tys. ocen
7,0 10 1 206162
5,4 25 krytyków
Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Wyścig z czasem

Dobry scenariusz , lecz słaba gra aktorów ( Timberlake chyba jednak nie zrobi kariery
aktorskiej ) moze oprócz Cilliana Murphy`ego . Trochę przypomina Gattacę ( ten sam
reżyser ) . Moja ocena 5 / 10 .

jacekxp1

Dobry scenariusz miał Titanic, dobry scenariusz miał nowy Bond. Dobry = znaczy bez rewelacji, ale spójny, przemyślany i niegłupi. To, co prezentuje Wyścig z czasem, to żałosna karykatura filmu, najzwyklejsza w świecie komercyjna papka, w dodatku słabo wykonana. Jak dla mnie najwyżej 2/10, a to i tak z litości. Przerost formy nad treścią, jest i romans, i akcja, dramat, a nawet cholerna komedia, a wszystko połączone tak absurdalnie, że oczy bolą.
Doskonały przykład na to, że duży budżet to nawet nie połowa sukcesu...

hivecluster

No może z tym dobrym scenariuszem , trochę przesadziłem . Czasami można również obejrzeć film komercyjny , chociaż ja osobiście za takim kinem nie przepadam . Nie zawsze musi być Jarmusch , czy Lynch . Film według mnie zasługuje jednak na słabiutką 5 . Tak prawdę mówiąc nie widziałem ostatnio filmu powyżej 5 , no może oprócz świetnego duńskiego serialu The Killing . Co do budżetu zgadzam się w 100% ( przykład pierwszych filmów Kevina Smitha , czy też Stevena Soderbergha ,, seks , kłamstwa i kasety video ''