Specjalnie założyłem konto by to skomentować. Gorszego gówna nie widziałem od dawna, a żyje już jakiś czas. Coś w stylu Bollywood tylko tutaj stworzone to samo ale przez czarnoskórych.
Fabuła kompletnie nie trzyma się kupy. Jedno trzeba przyznać, żeby stworzyć tak nie spójne coś to trzeba naprawdę się postarać. Matka na początek wierzy w diabła później jednak nie, ale wiadomo musi przyjść ktoś z kościoła i dać swoją wizytówkę. Oczywiście po tym coś się dzieje, że jednak wierzy w to j zaczyna się egzorcyzm, ale No trzeba to nazwać inaczej bo przecież musimy swoją murzyńską nazwę wymyśleć
Egzorcyzm jest trochę czymś innym, sformalizowanym i wymaga księdza (katolickiego, ale może niekoniecznie, nie wiem), więc tutaj, skoro to inny odłam religijny, nie dziwne, że ma inną nazwę.
Wiele można filmowi zarzucić, co zresztą robisz ty i inni, i nie musi się podobać. Ale po co rasistowski ton wprowadzasz, i jeszcze specjalnie po to założyłeś konto, żeby się tym podzielić? Aż tak bardzo chcesz się pokazać jako biały, rasistowski Polak? Nie rozumiem tego. Można przecież skrytykować taki film i elementy typowe dla czarnych, które sie nie podobają, bez uciekania się do tak niskich chwytów - tytuł tego wątku, serio? Przykro się to czyta.
No to rasista z Polski pokazał klasę, po czym wrócił do obory i utopił się w faszystowskim gównie. Wszyscy Biali, Tylko Biali i faszysta z Polski zadowolony. Łajt Pałer.
Owszem różnie, bo nie reaguję agresją na widok innego człowieka tylko dlatego, że ma kolor skóry inny niż wielce szlachetny kolor Biały. Rzygać mi się chce od tych wszechobecnych rasistowskich tekstów na PolSSkich forach i będę to piętnował, (również w realu) czy Ci się to podoba czy nie. Wiem do czego faszystowskie kundle są zdolne i bez ostrych i stanowczych reakcji nic w tym kraju się nie zmieni. Koniec tematu...