mozna było z tego cos zrobić w miare dobrego a powstała bujda, słabo nakrecona.
ocena na filmwebie zawyżona
Lepsza ta "bujda" niż Twoje "konkrety":P A 1/10 odnosi się chyba do stopnia "shade of blackshit" - taka szarobura sraczka:P
ten film nawet na 1/10 nie zasługuje, jakby była możliwosc to dałbym minusowe punkty, ty dałes 9, wiec obstawiam, ze masz max 13 lat
a jak więcej to niestety, jestes opóźniony
nie mam 13-tu lat, morzliwe rze jestem opuśniony...
doskonałe kino akcji, warto obejrzeć jeszcze raz!
A czego oczekujesz od filmu będącego ekranizacją mangi?realizmu?wyrazy współczucia.A sam film ma właśnie klimat z komiksu zwłaszcza tą plastyczność,niestety nie we wszystkim ale i tak jest całkiem udany,no ale są gusta i guściki.
Film jest całkiem spoko. Dobra muza, dobra dupa w obsadzie, Yoko Shimada znana z Shoguna, która jeszcze w tym samym roku zagrała również w innym niezłym filmie, The Hunted 1995 z Lambertem - a gadaniem tego chłopczyka nie zawracaj sobie głowy.
podejrzewam, ze jestem od ciebie grzesiu starszy, wiec mi tu nie chłopczykuj.
a co do filmu to myslałem, ze to będzie kino sensacyjne z elementami orientu, a okazało sie, ze to nie sensacja tylko science fiction. jakbym wiedział o tym wcześniej to bym nawet nie brał sie za ściaganie tej bajki.
Podejrzewam, że twoje podejrzewanie skończyło na panewce. Natomiast ja jestem pewny, że masz dwadzieścia parę lat. Mentalnie dałbym ci już mniej chłopczysiu. :D I nie podskakuj do mnie synku.
trudno żebyś nie był pewny, skoro napisałem w swoim profilu z,którego rocznika jestem, tatku
a jezeli moje podejrzewanie spaliło na panewce to tym gorzej dla ciebie
typ 23+ a jara sie jakimiś durnymi bajeczkami