PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114510}

Wykolejony

Derailed
2005
7,1 33 tys. ocen
7,1 10 1 32651
5,6 11 krytyków
Wykolejony
powrót do forum filmu Wykolejony

Miał być miły skok w bok,a tu wyszedł taki zonk.Film nie jest słaby,miło się go ogląda,ma tylko jedną zasadniczą wadę,jak na ten gatunek.Mianowicie jest bardzo przewidywalny,a to psuje całą zabawę.Od pierwszych scen jak Charles poznał "Lucinde" w pociągu,wyczuwało się,że ta kobieta będzie maczała palce w całej tej aferze.Również,to że głównemu bohaterowi w końcu puszczą nerwy i zrobi porządek było do przewidzenia.Można oglądnąć przy piwku i orzeszkach,ale szału nie ma.

ocenił(a) film na 8
kleju30

musisz być niesamowicie dobrym detektywem i spostrzegawczym człowiekiem wróże ci przyszłość w policji skoro taki ten film dla cb był przewidywalny ... jak dla mnie trzymający w napięciu, dobrze zrobiony film

ocenił(a) film na 6
bartek_jerzy

Akurat tu ma rację. Film bardzo przewidywalny. Dosyć szybko było wiadome, że ta laska robi go w chu.. Mocne 6/10. Polecam.

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

To że zrobi go w chu... było wiadome odkąd siadła koło niego w tym aspekcie Hollywood jest bardzo ograniczone ale sam przebieg akcji i poznawanie prawdy jest przeprowadzone w ciekawy sposób a zakończenie może z biegiem akcji i przewidywalne ale mocne. Postać Cliva Owena, to w jaki sposób przechodzi transformacje to jest to. 8/10

ocenił(a) film na 8
bartek_jerzy

Chyba mała musi być przyjemność z oglądania filmu kiedy od początku węszy się jakiś podstęp scenarzystów:D Jak kto lubi. Ja się dałem zaskoczyć, zawsze daję;)

ocenił(a) film na 8
pplcanfly

ale to taki typ kina gdzie od początku możesz zakładać, że coś się wydarzy i podejrzewać każdego o zamieszanie w jakieś sprawy kryminalne ... tak samo jak oglądasz horror to wiesz, że zaraz coś się stanie ... dlatego ten film jest super ... oglądasz i przeżywasz akcję

ocenił(a) film na 7
kleju30

Fakt, że przewidywalny :)

ocenił(a) film na 8
kleju30

Wydaje mi się, że podejrzewaliście każdego o wszystko w tym filmie, no i jeden scenariusz musiał się spełnić. Albo przewidywaliście, że coś się wydarzy, no i wydarzyło się. Dla mnie to jest szczerze jeden z lepszych filmów jakie widziałem.