Beznadzieja totalna, wystarczy spojrzeć na plakat filmu i obejrzeć 10 minut filmu i już wszystko wiadomo od początku do końca. zero oryginalności , zero zaskoczenia .Zresztą film powstał na podstawie ksiązki niejakiego Jamesa Sięgała w stanach takie gnioty może się sprzedają u nas by wymieli pisarza za zrzynanie, co się tyczy ikul@...,golabt, iwka ,to chyba macie po 13 lat i mało filmów na karku , chcecie dobre thilery?? Proszę bardzo Podejrzani, Tożsamość, Siedem, Memento, Szósty zmysł . W tych filmach to SA zaskakujące końcówki panie ikul@... A nie w jakimś podrzędnym filmie jakich nakręcono już cale setki.
Totalna beznadzieja to jest ocenianie filmu po plakacie i 10 min.
ps. Filmu nie widziałem, tak więc być moze sie podpisze pod tym co właśnie krytykuje.
JAK NIE UMIESZ CZYTAC TO NIE WYPISUJ GLUPOT ALE JESZCZE RAZ CI NAPISZ:Beznadzieja totalna, wystarczy spojrzeć na plakat filmu i obejrzeć 10 minut filmu i już wszystko wiadomo od początku do konca.
wiec jak widzisz nie oceniem filmu po 10 minutach , tylko po tylu minutach juz znam cala fabule kretynusie.
spoko ziomus nie ekscytuj sie tak wszyscy wiemy ,ze pacino jest zajebisty ale daj szanse innym:PP
heheehheh, daje daje ale kino amerykanskie umiera w tepie ekpresowym, a wykolejony jest naprawde slaby, szkoda czasu.
każdy inaczej ogląda filmy....Nie widziałam jeszcze Wykolejonego, ale obejrze.Miło ze wyraziles wlasna opinie na temat tego filmu ale nie mozesz pisac ze to strata czasu, bo czasu mamy duzo....niech kazdy obejrzy i sam sie przekona.Co do mocnych thrillerów to owych znam wiele ale Szósty zmysł z pewnościa do nich nie należy. pozdrawiam bardzo mocno.
Dlaczego nie moge pisac ze strata czasu ???? jak jest film slaby to 2 godziny spedzone przy nim sa strata czasu bo w tym czasie mozna obejrzec inny , i przede wszytkim kto niby ma duzo czasu ????? zastanow sie zanim cos napiszesz i czytaj dokladnie ci jest napisane , ja napisalem dobra thilery ,a i szosty zmysl uwazam za mocny a koncowa scena jak sie wszytko wyjasnia jest prawdziwa bomba atomowa!!!!!!!
A ja proponuje jakieś psychotropy łyknąć albo nie ćpać już tyle. Jasne że można przewidzieć taką końcówkę i nie jest trudno na to wpaść, lecz film może zainteresować. A jedynym błędem było nazwanie tego filmu thrillerem. I chyba właśnie za to go nienawidzisz .
No dobrze jeśli ten film nie jest Hitlerem to niby czy???? Dramatem komediowym???? , a może kreskowa?? Ja nie nienawidzę tego filmu , ale sam napisałeś ze można się wszystkiego domyśleć , wiec o co cxi chodzi? Jest to marny Hitler i tyle do gry aktorów nic nie mama ale kino amerykańskie łapie się samych kup , zobacz co kręcą Francuzi 36 czy Imperium wilków to SA zajebiste thilery a Wykolejony?? Trudno mi chwalić film gdzie wszystko od początku już wiadomo.
mialo byc thilery a wyszlo hitlery sakd to nie wiem i to dwa razy tak napisalem , moj blad.
No cóż nie jest dramatem komediowym ale nie jest thrilerem takie jest moje zdanie. A o to mi chodzi, że jak już wspominałem film może zainteresować. A od Wyspy to się pan odwal, bardzo dobre kino rozrywkowe, z całą pewnością nie jest także thrillerem. Oglądnij sobie Dajmosa skoro tak bardzo lubisz triajlery, tam możesz ciarki i dreszcze załapać.
W obecnej nawałnicy filmów oraz przenikaniu się gatunków powstać powinien nowy podział filmów. Bynajmniej nie chodzi mi tu o hybrydy typu: romantyczny dramat komediowy, lecz o precyzyjne określenia, które posiadałyby swoją etymologię ściśle powiązaną z rzeczywistym rodzajem opisywanego filmu. Może jakiś zainteresowany maniak filmowy pokusiłby się na cos takiego? Albo niech filmweb rozpisze taki konkurs, a zaproponowany system nazewnictwa wprowadzi do użytku na swojej stronie.
Ależ szalony pomysł nieprawda? Wszystko dzieki naszemu krytykowi thrillerów.
Sory za tą dygresję. Wykolejony może zainteresować, natomiast Wyspa jest rozrywkowa.
dokładnie , dokładnie....memento?ok.tożsam ość?ok itd. ale imperium wilków?chyba nie.zobacz: "calvaire", "wysokie napięcie",i japońskie thrillry.zapraszam na moją strone do ulubionych filmów.jest tam kilka dobrych hitów.pozdrawiam B.
Zeby wszytko bylo jane nie mowie ze Imperium bylo boskie ale o niebo lepsze od wykolejonego czy wyspy
Ja tak jeszcze do Mymysy zaijrzalem do ciebie ale jakies wilekich niespodzianek to ja niewidze i o jakie japnskie thillery ci chodzi????
nie wiem, np."Face"(2004), "Eksperyment"ale to niemiecki thriller, "The Eye",no i z takich lekkich to "Monday"(jest extra) oraz "69"
a co do niespodzianek na mojej stronie to moze i mamy podobny gust (byłam na Twojej stronie),ale chyba nie widziałes wszystkich moich ulubionych filmów?!pozdrawiam.
jestes koles zjebany na maxa.
"Beznadzieja totalna, wystarczy spojrzeć na plakat filmu i obejrzeć 10 minut filmu i już wszystko wiadomo od początku do końca. zero oryginalności , zero zaskoczenia"
Wystarczy spojrzec na twoja morde i od razu widac ze masz 2 dupy.... to jest na takiej samej zasadzie...
"Zresztą film powstał na podstawie ksiązki niejakiego Jamesa Sięgała w stanach takie gnioty może się sprzedają u nas by wymieli pisarza za zrzynanie"
Skad ty bierzesz takie informacje tłoku.... mozg ci ktos wymielil?
"co się tyczy ikul@...,golabt, iwka ,to chyba macie po 13 lat i mało filmów na karku , chcecie dobre thilery?? Proszę bardzo Podejrzani, Tożsamość, Siedem, Memento, Szósty zmysł"
A ty ile masz lat 14? te thrillery jakie wymieniasz powstaly dosc dawno temu... (przynajmniej 3 lata) a kiedy ostatnio dobry thriller wyszadl? TERAZ!! Ale jak oceniaja go pojeby ktorzy widza jaki jest film po plakacie to sie nie dziwie ze dobre filmy maja slabe oceny....
Jol men !! ale madafaka z ciebie heheheh, a tak na poważnie to się teraz popisałeś kretynie .Nauczcie się czytać ( chociaż po twojej wypowiedzi to nie wiem czy umiesz)Ja obejrzałem cały film ale po 10 minutach już można było się domyślać końca filmu, co zaś się tyczy pisarza to mógłbym ci dać ki8lka sposobow na znalezienie ze to jest film na podstawie ksiązki , ale ty chyba czytac nie umiesz , sprawdź dokładnie opis filmu i wszystko tam masz bazmogie yeti heehheehheheh., jak bronisz jakiegoś filmu to daj jakiś przykład czemu on taki świetny.
god damn.....spokojnie.nie ma co sie obrażać wzajemnie!to tylko film i każdy ma prawo do własnej opinii , no nie?
azzezelo co mam obejrzec??? bo nie bardzo wiem, i chyba chodzilo ci o thilery heheheh
Obejrzyj se stary sahare. tam zobaczysz Dirka i to na zawsze zmieni twoje zycie. Koniec z ideałami i wartosciami moralnymi. Tylko Dirk. i jego pancernik.
A po za tym wszyscy zdrowi ??? dirku ????? , srednia kopia indiany jonesa , ot poprostu zwykle kono aukcji bez zadnych niespodzianek.
Ah żartowałem, nawiązałem do starej bajki japońskiej gdzie roboty z kosmosu atakowały ziemie a na ich drodze stawał Kazuja w super robocie, bajka pt Generał Dajmos (jesli mnie pamiec nie myli) tam to dopiero były straszna rzeczy. Wiadomka że chodziło mi thrillery a nie trajlery. Moim ulubionym jest Siedem. A tak w ogóle to nie przepadam za takimi filmami. Zbyt bojaźliwy jestem, a przede mną Hostel do oglądnięcia. Boje się na samą myśl.
Scarlett Johansson rocks!!!
Bajke znam ale tak nie bylem pewny , Hostel juz mam, moze sie dzis za niego wezme jak tak to dam ci zanc czy warto.
hehe pochwal sie jeszcze jakoscia widac cos?:PP kinowka na monitorze i jazda nie ma to jak byc prawdziwym estetą kina ..
Nie zauwazyles ze dirk polewa z sahary? Podoba mi sie taki typ humoru....tylko gdyby on jeszcze bardziej byl wychowany;p
Burzum ty się chyba nabuzowaleś. Dwie krechy stafu za dużo. Zaoże się że siedzisz w jakiejś kawiarence, żopisz się w ekran, nogi ci nerwowo podrygują, czacha paruje a mózg (masz go wogóle?) rozwala jedna myśl jak tu dopierdolić ewentualnym sympatykom Wykolejonego. Wyluzuj koleś bo zejdziesz. Nie pozuj na inteligenta bo co najwyżesz aspirujesz do ćwierćdebilstwa. Ja osobiście filmu jeszcze nie widzialem, chociaż mogę to uczynić w każdej chwili. A po takich wypowiedziach jak twoja uczynie to niezwlocznie. Film już czeka. A co do książki to czytalem i jako taka podobala mi się. I z calą pewnością jest to thriller (zauważ jak pisze się to slowo analfabeto). I jak ktoś już tu zauważyl ksiązka sprzedaje się świetnie nie tylko w USA ale i u nas. I bardzo dobrze. Na pohybel takim furiatom jak ty.
no film nie za bardzo mi sie podpobal... zapraszam na www.repto.eth0.pl - filmy do sciagniecia, recenzje, premiery!!
tiaaaaa za to mozgo to ty masz cale kilo , tez widzialem ta ksiazke wyadali ja u nas jak film wszedl do kin , a jak nie ogladales filmu to sie nie udzielaj kretynie.
Znowu wziąłeś czerwoną pigułkę zamiast nakrapianej ...
... zielonej no i widzimy efekty. Wyloguj się szybciutko, posłuchaj muzyki relaksacyjnej, może jeszcze da się coś zrobić.
co wy o tych pigolkach??? sami chcecie brac jakies gowna i sie boicie i kompleksy jakies wam wychadza czy jak ??/
No to chyba ogladales tylko plakat i moze 10 minut filmu, bo na pewno nie ogladales calosci. A bdw po 10 minutach sory, ale musialbys byc nostradamusem, zeby wiedziec co sie w filmie wydarzy ;) Wg mnie film bardzo dobry i zaskakujacy wielokrotnie w trakcie ogladania, choc oczywiscie da sie conieco przewidziec.
Heh, kolego mam troche wiecej i mysle, ze ja juz ogladalem filmy kiedy ciebie jeszcze nie bylo w planach ;)
A co masz 70 ? film jest zalosnie slaby i skoro go chwalisz to ile ty filmow widziales?
Wiesz trudno mi powiedziec, bo sory, ale nie liczylem. Poza tym, nie zamierzam polemizowac wiecej w tym watku, bo to mija sie z jakakolwiek logika. Powiedzialem juz co mysle o tym filmie i twoje komentarze nie zmienia mojego dobrego zdania o tym filmie. Zreszta gusta sa rozne. Zreszta jezeli jednym z Twoich ulubionych filmow jest Koszmar z ulicy Wiazow, to raczej wiem jaki masz gust. I ten film musial Ci rozczarowac ;)
Nie liczyles ile lat masz??? a to ciekawe hehhehe.A co do tego wszytkiego ma koszmar?? klasyka ci nie podoba ale za to jakies gowno to jest ladne bo sie onanizujesz przy jakies aktorce??? Wykolejony wcale mnie nie rozczarowal bo sie nic wielkiego po nim nie spodziewalem.
Lol & Rotfl ;) Mam 32 lata, jezeli cie to tak interesuje, a nie liczylem ile filmow OBEJRZALEM w zyciu (nie - "widzialem", tylko obejrzalem, ale ty zapewne tylko patrzysz na filmy a ich nie ogladasz - stad ich brak zrozumienia), bo to jest malo istotne. Mysle jednak, ze obejrzalem ich wystarczajaco duzo, aby odroznic film dobry od totalnego gniota. A co do klasyki, to jakos horrory klasy b do mnie nie przemawiaja, ale ty pewnie lubisz ten kiczowaty melanz podobnie jak kiczowatych wymalowanych kissow.
????? nie interesuje mnie ile masz lta , sam zaczoles , tak dowaliles z koszmarem a 1 czesc to jest absolutna klasyka horroru klasy AAAA, a kissow nie cierpie, nie trafiles . ale proboj dalej heheheh
Koszmar z ulicy wiazow, to klasyka, owszem, ale klasyka nie staja sie li wylacznie filmy dobre, a czesto filmy genialne nigdy klasyka sie nie staja. A bdw, to nie rozumiem zupelnie twojej agresji wzgledem wszystkim, ktorym film Derailed sie podobal, bo przeciez nie kazdy musi podzielac twoj gust filmowy, zaakceptuj to i uszanuj inne poglady. Na marginesie - King Diamond.
weź, chłopie, walnij barana w ścianę, bo ci nieźle odwala! Wrzuć na luz, bo niedługo wykitujesz! Ty za to musisz mieć ledwo 10 lat skończone, skoro nie potrafisz uszanować zdania innych, zachowujesz się jak rozkapryszony bahor, który zawsze chce postawić na swoim! Są filmy lepsze i gorsze, ale każdy ma prawo je odbierać tak jak czuje...
... i co, walnąłeś już tego barana? ...lepiej?
Dodajac go do ulubionych to juz przegielas , ale jak sie ma takie perelki jak Aviator, Be Cool, Crossroads!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!???????????????, Rh (+)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????, to wszytko mowi o tobie , szkoda polemizowac.
No nie bo Dzień Świra i Miś to naprawde ambitne kino. Ty aż tak sie nudzisz w chacie że jak tylko masz okazje to sie zastanawiasz jaki kto jest bo ma takie i takie filmy w ulubionych ?
Jak ktos plytki to juz nic nie poradze, przedtsaw jakies plusy tych "twoich " filmow , misiu rh to jest dno dna poslkiego kina.
Sam widzisz że nie mamy zbliżonych poglądów... ale to nie znaczy że musisz mnie oceniać po tym jakie lubie filmy. Ja rozumiem że niektóre mogą ci sie nie podobać bo mi też nie wszystkie sie podobają.