PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114510}

Wykolejony

Derailed
2005
7,1 33 tys. ocen
7,1 10 1 32655
5,6 11 krytyków
Wykolejony
powrót do forum filmu Wykolejony

Bardzo slabe -4

ocenił(a) film na 4

Beznadzieja totalna, wystarczy spojrzeć na plakat filmu i obejrzeć 10 minut filmu i już wszystko wiadomo od początku do końca. zero oryginalności , zero zaskoczenia .Zresztą film powstał na podstawie ksiązki niejakiego Jamesa Sięgała w stanach takie gnioty może się sprzedają u nas by wymieli pisarza za zrzynanie, co się tyczy ikul@...,golabt, iwka ,to chyba macie po 13 lat i mało filmów na karku , chcecie dobre thilery?? Proszę bardzo Podejrzani, Tożsamość, Siedem, Memento, Szósty zmysł . W tych filmach to SA zaskakujące końcówki panie ikul@... A nie w jakimś podrzędnym filmie jakich nakręcono już cale setki.

BURZUM

No to fakt BUsiU nudny jesteś i dziecinny od teraz jak spotkam gdzieś twoja wypowiedź będę mówił na ciebie BUsiU:)) taki qrcze dżołk

ps.nie dajmy się nastraszyć każdy ma swój MUZG i zdolność postrzegania wedle swojego GUSTU a jak wiemy i będę to przytaczał z uporem maniaka -O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE!!!

POZDRO ALL!!!

ocenił(a) film na 7
BURZUM

A teraz tak poważnie BURZUM.
Abstrahuję od "wykolejonego" i od wszystkich filmów.
Przeczytałem cały ten temat i niestety muszę stwierdzić (zaznaczę, że zdecydowanie nie jest moją intencją obrazanie Ciebie), że naprawdę masz problem i to zupełnie poważny.
Ty naprawdę nie potrafisz rozmawiać z ludźmi. Wyraźnie widać tutaj jakiś kompleks, prawdopodobnie jakieś głębokie niedowartościowanie własnej osoby.
Już dawno nie widziałem by ktokolwiek z taką furią atakował wszystkich wokół.
Naprawdę może jakiś psycholog? Nie wydajesz sie być głupi, więc..
I tylko nie bądź na mnie zły.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
BURZUM

EE LUDZISKA CO TO ZA NUTA LECI GDY CHARLIE I JEGO CZARNY KUMPEL JADA ROZPRAWIC SIE Z NIEZNAJOMYM ??? Jada w samochodzie czarny kolega opowiada mu o ulubionych raperach, piosenkach raperskich etc. i leci wtedy taka zajefajna nuta raperska!!! MOZE KTOS z was zna tytul i wykonawce to bardzo prosze o podanie!
dzieki pozdro ziomy!

ocenił(a) film na 10
Poznaj_Rzeznika

całego nie przeczytałem tematu ale wystarczyło mi to że Burzum krytykuje Wykolejonego że niby się domyślił fabuły... ja też w połowie np zczaiłem że ona napewno jest sciemą i trzyma z bandziorami , ale to nie powód żeby psioczyc.
Z drugiej strony chwali Szósty zmysł -----) Jeszcze szybciej się domyśliłem zakończenia , pewnie nie uwiezrysz Burzumie bo przecież końcówka jest zaskakująca bo właśnie dla CIEBIE taka była więc i dla wsyztkich powinna być taaaa, i teraz ja powinienem wyzywać tego filma agagaga :D

A już pisanie że Imperium Wilków to super thiller to już wogóle pożal się boże looool :]