PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114510}

Wykolejony

Derailed
2005
7,1 33 tys. ocen
7,1 10 1 32655
5,6 11 krytyków
Wykolejony
powrót do forum filmu Wykolejony

Było wiadomo o co chodzi w tym filmie od poczatku.

ocenił(a) film na 8
mateuszwoj

jaaasne, po co ogladasz filmy skoro po 15 minutach wiesz juz co sie stanie? zal mi takich ludzi jak ty...

ocenił(a) film na 3
koniak

Niestety w tym wypadku to fakt. Film strasznie przewidywalny, zero zaskoczenia. Niestety :-(

koniak

NIE MOWIE ZE FILM JEST ZŁY BO MI SIE NAWET PODOBAŁ MOWIE TYLKO ZE JEST PRZEWIDYWALNY I TAK JAK MOWIL KTOS FILM NIE MUSI BYC NIEPRZEWIDYWALNY ZEBY BYC SUPER RZECZYWISCIE W ROCKIM WIESZ ZE ROCKY I TAK WYGRA A JEDNAK OGLADASZ TAK SAMO JEST ZTYM FILMEM POZDRAWIAM

koniak

NIE MOWIE ZE FILM JEST ZŁY BO MI SIE NAWET PODOBAŁ MOWIE TYLKO ZE JEST PRZEWIDYWALNY I TAK JAK MOWIL KTOS FILM NIE MUSI BYC NIEPRZEWIDYWALNY ZEBY BYC SUPER RZECZYWISCIE W ROCKIM WIESZ ZE ROCKY I TAK WYGRA A JEDNAK OGLADASZ TAK SAMO JEST ZTYM FILMEM POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 6
mateuszwoj

Racja..chociaz film ogladalo mi sie calkiem przyjemnie :)
7/10

ocenił(a) film na 10
mateuszwoj

jest MIIIILION fajnych filmów które nie szokują zaskoczeniem. Czy zaskoczenie, czy tam nieprzewidywalność to jedyne kryterium tego czy film jest dobry, czy nie? To tak jakby nielubieć ROCKYEGO bo wiadomo od początku że to on wygra:D, ja tam mu dałem 8/10

ocenił(a) film na 8
mateuszwoj

Faktycznie w pewnym sensie przewidywalny, aczkolwiek nie w każdym momencie. Z filmów które ostatnio oglądałem czymś i tak się wyróżnia.. zrealizowany bardzo dobrze, jak dla mnie 8/10.