Film ogólnie podobał mi się, chociaż był przewidywalny. Nie wiem od czego to zależy, czy to scenarzyści albo reżyserzy filmów specjalnie tak układają ujęcia, czy może to operatorzy. Ale ja widzę takie ujęcia jak w tym filmie np. scena w samochodzie, tóż przed zabiciem Winstona i wiem, co się będzie działo, znam kolej rzeczy. Komu oni to robią, a może to niedociągnięcie jest. Co oglądam jakiś film, to wkurzam się bo wiem co dalej będzie się działo. ZERO ZAGADKOWOŚCI!
Pytanie do wszyskich czytających, czy znacie filmy, które są totalnie nieprzewidywalne? Chciałbym chociaż raz (pomijając horrory) być tak zaskoczony akcją, że siedziałby w kinie z buzią otwartą jak czterolatek na widok nowych klocków lego.
Pozdrawiam
No mnie ten film też jakoś nie powalił. A co do nieprzewidywalnych filmów to może "Pachnidło", "Inni" (z Kidman), "Szósty zmysł", różne epizody z cyklu "Masters of Horror" (w sumie tam też można wiele przewidzieć, ale jednak są bardzo ciekawe), "Trzynaste piętro", "Morze miłości", "Stranger than Fiction", "Ostra broń", "Zakładnik", "Heat", "Mechanik", "Zbrodnia ze snu", "Bunkier", "Złodziejka", "Nadja". Może coś z tych tytułów, ale jak Ci się nie spodoba, to nie bij ;P
chcesz nieprzewidywalny?: DEAD SILENCE http://www.filmweb.pl/Dead+Silence,2007,o+filmie,Film,id=228865
jak to przewidzisz to szczere gratulacje
Nieprzewidywalny?
"Lucky Number Slevin" (po polsku - Zabójczy Numer"
Polecam;] Naprawdę Świetny;) Nie zawiedziesz sie na tym filmie;] do tego fajna obsada;] Pozdro
Zgadzam sie. Film był całkim fajny ale dokładnie wszystko pokryło się z moimi przeczuciami;) a jesli chcecie nieprzewidywalny film to obejrzyjcie sobie "Tożsamosć"Polecam:)
wlasnie zakonczenie jest wogole nieprzewidzialne, zaskoczyło mnie zupełnie, film oceniłem na 8
Film dość ciekawy, fajnie mi sie go oglądałó ale rzeczywiście przewidywalny, od początku wiedziałam jak sie skończy
chciałbym Ci polecic film "Gra" (The Game) z Michaelem Duglasem i Shonem Pennem (sorki jak przekręciłem nazwiska). Naprawde dobry film w którym wielu się domyślasz a sam nie wiesz co jest prawdą! Może ty masz "szósty zmysł" (który równiez polecam ale pewnie oglądałes) i zawsze wiesz co sie wydarzy :D