Film dobry. Ciekawa fabuła i ogólny pomysł. Ale oczywiście musiało to wszystko zostac z knocone efektami specjalnymi, głupkowatymi strzelaninami, akrobacjami i innymi popisami. Typowe "holywoodzkie" podejście kończą sie pomysły to trzeba coś rozwalić i to z pompą.
knocone efektami?? wez sie koleś puknij w łeb, np pościg za nimi jak te koła od pociągów niszczyły tamtych wozy to były zajebiste ujęcia jak te wozy sie niszczyły a ty mówisz że to było sknocone... pfff to jaki wedlug ciebie film ma zajebiste ujęcia ? Titanic może co ?
Nie chodziło mi o ich wykonanie tylko o ich ilość. Akurat pościg o którym piszesz był bardzo dobry przypomniała mi sie scena z Bad Boys 2. Film do momentu, gdy bohaterowie opuszczaja kompleks zatraca troszkę klimat i z ciekawego obrazu przemienia sie w kino akcji a według mnie niepotrzebnie. A jak widziesz dałem ocene 7 - dobry to znaczy ze film mi sie podobał
Popieram, fabuła genialna, ale bez sensu akcji zbyt dużo, można było w tym czasie pociągnąć wątek fabularny. Wpadka z tymi pojazdami jeżdzącymi/latającymi w powietrzu, a rok 2019 ....
Może tak. Ale minie te pościgi wkręciły, bo bardzo polubiłem bohaterów. Trochę mało realistyczne, ale cóż - można przymknąć oko. Były w końcu tylko dodatkiem do doskonałej fabuły.
Jak dla mnie też sceny pościgów były dobrze wplecione.. ; )
fakt, może za bardzo zrobił się z tego film typowo sensacyjny..
ale mi i tak bardzo się podobał:]
pozdrawiam