Warto obejrzeć, naprawdę dobry film, polecam!
[Spoiler]
Rewelacyjny pomysł na film - tworzenie klonów na części zamienne dla bogatych ludzi, porusza kwestie jak daleko okrutny świat biznesu może się posunąć by choć częściowo móc przedłużyć życie; świetne efekty specjalne i dźwiękowe zwłaszcza w scenie pościgu bohaterów ulicami miasta przez policję i najemników (trochę naciągane to że główni bohaterowie są niezniszczalni i nie doznają żadnych obrażeń spadając nawet z wysokości wieżowca) ale za to mamy happy end :)
Moim zdaniem, fabuła dość wymuszona, pretensjonalna. Pomysł to jedno, realizacja mało przekonująca. Gra gł. bohaterów ledwo poprawna,Scarlett nawet gorzej.
Odnośnie gry aktorskiej głównych bohaterów, to nie za wiele mieli do pokazania biorąc pod uwagę to że byli klonami i nie mieli pojęcia o prawdziwym życiu, ich postacie były jakby wyprane z emocji...
Jak dla mnie pomysł był świetny, ale wykonanie nie do końca. Przede wszystkim irytowała mnie ta "niezniszczalność" bohaterów, za dużo scen akcji (były dobre, ale wydawało mi się, jakby na siłę miały wypełnić film, gdyż nie wiadomo, jak dalej rozwinąc fabułę) oraz wszechobecny product placement.