techniczne z mojej strony, kto widział więcej, wymieniać :) FILM ŚWIETNY :)))
podczas ucieczki Lincoln Six-Echo i Jordan Two-Delta z ośrodka, przez korytarz pełny innych klonów Lincoln popycha jednego klona, który wpada na Jordan, ta w następnym ujęciu jest tuż za Lincolnem
podczas ucieczki Lincoln Six-Echo i Jordan Two-Delta z ośrodka, kiedy spadają z kanału wentylacyjnego do "wylęgarni" klonów Jordan bardzo mocno uderza o jeden z inkubatorów, mimo to w następnym ujęciu nic jej nie jest
z graficznych, to niedobrane proporcje kół pociągów rozwalających auta, oraz rozwalająca sięturbina
Ja miałam wrażenie, że rana na czole Lincolna Six-Echo ( po ucieczce) zmieniała co scena swoją wielkość, o ile nie miejsce ;-)
A Jordan Two - Delta i jej fryzura były (jak zawsze) niezawodne.
Chodzi o dziecko urodzone przez zabitego w chwilę po porodzie pokrewieńca? U mnie milczy, choć wydaje się wyrośnięte...albo coś źle pamiętam. Ale za to uśmiercany po połogu pokrewieniec płci żeńskiej znacznik ma raz na dużym palcu lewej, a raz prawej stopy - to drobiazg, ale skoro pamięta się o ułamkowym ujęciu podciągania gaci w kiblu, to tu tym bardziej można było tego błędu uniknąć.
Najpoważniejszy możliwy byk dotyczy pokrewieńca Gandu Trzy-Echo. Sam mówi w windzie, że jest największym przegranym loterii, bo jest już tam siedem lat i nie został wylosowany do podróży na Wyspę. Później jednak McCord tłumaczy zbiegom ich kody: Lincoln-nazwisko sponsora, Sześć-pochodzi z L.A., Echo-ma trzy lata. Dalej... Jordan Dwa-Delta ma cztery lata... cofając się mamy Charlie- pięć lat, Bravo-sześć i Alpha-siedem. Gandu Trzy-Alpha - tak powinien nazywać się produkt, jeśli ma 7 lat (tu uwaga w bazie stopklatki tak jest wpisane przy aktorze grającym rolę Gandu). To by oznaczało, że myśli/wspomnienia pojawiły się nie w nowych seriach produktów, a były już od początku...
Mimo błędów, osobiście lubię ten film i chętnie do niego wracam z uwagi na muzykę i piękne wnętrza;)