Mam do Was wielka prośbe. Film mi się bardzo spodobał,fajna obsada i ciekawy pomysł.. jednak dotrwałam tylko do połowy:-/ ale to nie wina filmu że usnęłam,jakby nie puszczali tych choler.nych długich reklam wszystko dobrze by się skończyło!:-P i tu moja prośba- dałoby rade żeby ktoś streścił mi co się działo po tym jak uciekali w mieście i Jordan zobaczyła na chyba jakimś telewizorze swój"orginał"? To ostatnie co pamiętam;) ...albo chociaż jak to się skończyło. Z góry dziękuje i pozdrawiam;)
to spory kawałek filmu ci się urwał : ) W dużym skrócie: pojechali do oryginału Lincolna, bo myśleli, że pomoże im ujawnić prawdę o klonach. Oryginalny Lincoln obiecał zawieźć ich do stacji TV, jednak w rzeczywistości ich wydał. Ucieczka po ulicach miasta Lincoln klon bije się z oryginałem, wpadają najemnicy i zamiast klona zabijają klienta. W ośrodku okazuje się, że cała partia klonów musi zostać zabita, bo maja defekt - ludzką ciekawość. Lincoln postanawia temu zapobiec, wraca, niszczy system holograficzny i wszystkie klony uciekają. Jordan i Lincoln zostają parą.
zapomniałeś dodać, że ucieczka po ulicach miasta przed policją i najemnikami jest bardzo efektowna :D
ogólnie film bardzo dobry, tylko nie podpasiło mi zakończenie.. byłoby ciekawiej i bardziej dramatycznie, gdyby dla zatuszowania prawdy wszyscy na końcu zginęli :P a tak dostaliśmy typowy holyłodzki happyend, ale mimo wszystko to najlepszy film Bay'a jaki widziałem.
Prawda, zapomnieliście też dodać o wspaniałej muzyce na końcu filmu gdy wszystkie klony uciekły z krypty. Film mi się bardzo podobał, efekty były naprawdę bdb, ale do założyciela tematu, nie lepiej zobaczyć ten film na np. kino.pecetowiec lub playtube? Naprawdę warto, a te cholerne reklamy na TVN też mnie wkur@$?!wiają.
Dzięki za odpowiedz na mój post;)
do zonk_2 i scalibur_greg: kurcze, wyglada na to że najciekawsze momenty filmu przespałam;/ eh często tak jest że na reklamach odlatuje.. Co za ironia że jak trzeba to nie ma tak że kiedy puszczają reklamy tak, że stawia na nogi, tzn.wiecie o co chodzi, czasem reklamy mają głośniejsze od samego filmu;)
a teraz do miciok94: pewnie że mam zamiar to jeszcze obejrzeć, bo to był na prawde ciekawy film ( nawet do momentu do którego ja obejrzałam;p) ale moja ciekawość jak to się skończyło była silniejsza ode mnie;p