PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127272}

Wyspa

The Island
2005
7,1 177 tys. ocen
7,1 10 1 177248
5,9 39 krytyków
Wyspa
powrót do forum filmu Wyspa
Anaissa

Ja również ;)

Anaissa

Ja też jak najbardziej :]

ocenił(a) film na 7
Anaissa

Ja też :)

ocenił(a) film na 6
Anaissa

I ja też.

Anaissa

i ja :P

Anaissa

I ja, ale boje się, że ten film mi nie przypadnie, no, ryzyk fizyk!

Anaissa

I jaa też ;)

Anaissa

Film bardzo dobry i chętnie bym obejrzał drugą część gdyby nakręcili, obsada mistrzowska.
Ale pie***lić TVN gdzie film przerywany jest reklamami. Mam na DVD i sobie obejrzę bez nachalnych reklam.

ocenił(a) film na 7
Anaissa

Ja chętnie po raz kolejny zobaczę, bo to naprawdę dobry film.

Anaissa

Ja, właśnie się zaczął ;)

Anaissa

też oglądam ;)

użytkownik usunięty
smokexthat

ja tez

ocenił(a) film na 8
Anaissa

3 raz, ale z braku laku będę zerkać na ekran :)

Anaissa

też zerkam sobie i matrix trochę widac w tym filmie...

Goloob

oglądam !:D

buuuuuba

Hollywoodzka Seksmisja.

ocenił(a) film na 7
Anaissa

ja wręcz pochłaniam obraz ,tylko te reklamy...;/ opis nie odzwierciedla uroku tego filmu

ocenił(a) film na 6
Anaissa

poczatek mi sie niesamowicie podobal, ale teraz nie mogę juz wyrwać tej strzelaniny, czy zbyt obcesowa bedzie prośba o napisanie mi jak film sie kończy? z góry dziękuje i moja mama tez ;)

ocenił(a) film na 8
Anaissa

Nie mam pojęcia czemu ten film był tak krytykowany. Dobre kino.

ocenił(a) film na 6
Anaissa

właśnie oglądam.. skąd Lincoln (oryginalny) wiedział o sali holograficznej? Może nieuważnie oglądam.. poza tym dziwne założenie, że klony mogą mieć wspomnienia "oryginałów", i to w dodatku nieprzewidziane w procesie klonowania, w którym "wszczepia" się wybrane wspomnienia z tzw. dzieciństwa

adds

Może chodziło o to, że klony jednak mogły mieć duszę.

ocenił(a) film na 7
adds

O sali holograficznej wiedział ponieważ widział ją podczas ucieczki w dodatku na moment się zatrzymał co oznacza że owy moment jest ważny..
Wspomnienia "oryginałów" w tym filmie mało zmieniają, oni zrobili błąd inny, Echo posiadali cechę ludzką taką jak ciekawość. (było to w filmie)

ocenił(a) film na 6
tref

Ja to widziałem tak, że salę holograficzną w czasie ucieczki widział klon, poźniej klon został zabity i zaczął pod niego podszywać się oryginalny Lincoln aby zdobyć serce Jordan i ten oryginalny Lincoln powiedzial do Jordan, że chce zniszczyć salę holograficzną nie wiem tylko skąd o niej wiedział..

ocenił(a) film na 9
adds

Nie,umarł prawdziwy Lincoln ,klon żył nadal-jak wy nieuważnie te filmy oglądacie to ja nie wiem

ocenił(a) film na 6
CelineMarie

to by wyjaśniało sprawę, no i wyszedł z tego jeszcze większy "happy end" niż zakładałem, dzięki za oświecenie :)

adds

Ja też miałam drobne "problemy" z tym filmem.

ocenił(a) film na 7
Anaissa

Obejrzałem - nie żałuję :)

ocenił(a) film na 5
Anaissa

reklamy potrafią zabić każdy film. ostatni raz oglądałam film na TVN.

ocenił(a) film na 4
Anaissa

hehe sila sie jak moga w tym holywudzie by znalezc kolejny pomysl na scenariusz gdzie banda zlych lysych ze wsparciem samolotow i artylerii bedzie gonic JEGO i JA ktorzy jednak ich pogromia i wszyscy beda zajebiscie szczesliwi;] ale szacun za pozory orginalnosci i ze nie ma sequela... jak dotad:P dam 5

usadolamausa

Gdyby nie te głupawe fikcyjne hplyłódzkie sceny wszystko było by ok. Swoją drogą w Chinach prawdopodobnie działają takie obozy, więc to nie jest sci-fi...

ocenił(a) film na 4
postrzolek

racja, 5 to za duzo

ocenił(a) film na 8
Anaissa

Obejrzałem i daje radę, dobre kino fantastyka i przyszłość która jest całkiem realna już dziś bogaci se kupują jak w biedronce co niektóre organy, tylko te reklamy gdzie można wypić browara herbatkę i nie wiem jeszcze chyba nordic walking walnąć w międzyczasie !! spokojnie można luknąć jeśli nie jesteś czubem krytykiem oglądającym szwedzkie dramaty psychologiczne, miło zabija czas no i zawsze możecie obejrzeć polskie np ciacho ?1nie czepiajmy się iż komercha czy wyje&ane w kosmos efekty specjalne itp.... no taki jest hamerykański rynek kinematografii.

majkelnajt0

Moim zdaniem film idealny na rozerwanie się, na relaks. Mnóstwo scen akcji, pościgów zbiegów okoliczności, ale również podobieństwa pod względem technicznym np do serii Bad Boys czy Transformers, także dla fanów film idealny. Pochwalić można ścieżkę dźwiękową idealnie dopasowana do filmu.

ocenił(a) film na 10
Anaissa

Jak dla mnie film to cudo.Uwielbiam tego typu filmy.Ja jak to ja.Obejrzę ten film jeszcze kilka/kilkadziesiąt razy (:
Ja daję 10/10 :D

Anaissa

Dobry film jak dla mnie 8,5 / 10. Amerykanie nie znają się na filmach i nie wiem dlaczego tak mało zarobił... Dla nich cheesy liczą się najbardziej :) A co do reklam to były bodajże dwie mega długie przerwy to i tak dobrze w porównaniu z polsatem :)