co ta stara pijaczka w ogóle tu robi? i dlaczego tak dziwnie biegnie? bo normalnie sie sunie do przodu a ona na boki jakoś!,gracji dumniej postawy to nie ma zbyt wiele a uroda z piekła rodem! nawet blond perułka tu nic nie pomogła dlaczego nie biegnie tu Jordana Brewster anielsko śliczna zgrabna brunetka albo chociażby Alba czy zbrakło już aktorek do wyglądania muszą brać największego Bazyla obniżając zarazem walory estetyczne filmu.
ty chyba koles jestes mega ciotą skoro tak twierdzisz, wez idz prymitywie sie zakopac na pole buraczane
Czytałem kiedyś taką książkę że facetom którym podobają się kobiety o cechach zbliżonych do faceta podświadomie marzą o Bara Bara z facetem wiec tobie znacznie bliżej do cioty niż mnie.
hehehe...dobry koment. Co w niej jest męskiego? Duże, jędrne usta, duże piersi, zgrabne nogi. Faktycznie męska jest jak cholera:).
Jak dla mnie i nie tylko Scarlet jest piękną kobietą i dobra aktorką, dla niej warto obejrzeć ten film.
Szkoda tylko, że z dobrego sci-fi zrobili słabą powtórkę "szklanej pułapki".
Co w niej jest męskiego?
Niskie płaskie czoło świadczące o braku szarej masy pod kopułą,krzywy kulfon(wielki) wybujały rozrost lica po obu stronach ogólnie niespotykana u kobiet struktura twarzoczaszki z cyckami nie przesadzaj zgrabne nogi?! śnisz 1.63cm wzrostu.
Coś jak Scarlett dorodny okaz! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/Austrolopithecus_africanus.jp g
Jak dla mnie małe jest piękne, Monalisa też nie jest za piękna, a wszyscy się nią zachwycają.
Akurat do małpy to nie jest podobna, przesadziłas/eś, bo już nie wiem, czyś panienką czy chłopakiem jest.
hahhah, Scarlet i cechy meskie....hahhaha, ty masz do łba za daleko, czy tylko zgrywasz takiego idiote?
Scarlet ma bardzo kobiece rysy twarzy jak i cialo, tylko kompletna mameja pedziowata tego nie dostrzega, widac to ty masz problemy z okresleniem wlasnej orientacji sexualnej, skoro przeczysz takim cudom jak Ona, proponuje sie pobawic z kolegami w pociag, oni cie napewno kreca.....
EEE... Nie lubię Scarlett, ale mogę wiedzieć dlaczego została nazwana "starą pijaczką"???
Ech nieważne. Założyciel tego tematu to kolejny "bohater" z fikcyjnym kontem... Okażcie trochę szacunku dla samych siebie, i jeśli coś napiszecie to przyjmijcie za to odpowiedzialność TCHÓRZE!
doris wchodzi na mój profil patrzy a tam nić!!! obraziła sie na mnie bo nie ma tam wielkiego tłuściutkiego Avatara Tomasz Jacykowa żeby mogła się do niego masturbować zaciekle i jakiejś oblecianej ksywy coś w stylu HE-MAN14
jeszcze mnie od fałszywców zwyzywała.
Kolejna prowokacja jakiegoś zblazowanego debila nie mającego nic innego do roboty poza obrażaniem utalentowanych i pięknych aktorek. Rozumiem, że jej uroda może ci nie odpowiadać. Kwestia gustu. Ale mógłbyś się chociaż trochę przyłożyć i wyśilić na jakąś sensowną krytykę zamiast pieprzyć takie głupoty. Stara? Pijaczka? Męska uroda? Ech...