PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127272}

Wyspa

The Island
2005
7,1 177 tys. ocen
7,1 10 1 177248
5,9 39 krytyków
Wyspa
powrót do forum filmu Wyspa

...a raczej Hammer zderzający się z kołami kolejowymi...najlepsza scena filmu ! :D

rhotax

Nie no nie powiem, efekty specjalne i ilość zezłomowanych aut mogła człowieka doprowadzić do stanu ekstazy :) Bay wie, co dobre :D Ta scena na autostradzie była bajerancka i długo zbierałem szczękę po totalnej dewastacji kolejnego auta przez koła kolejowe :) Na minus niestety fakt, że TVN nadawało ten film w 4:3 / SD. To sporo zepsuło, ale jakość i tak była niesamowita (bardzo żywe kolory, czasem aż za bardzo).

rhotax

A nie uważacie, że to był trochę naiwne? Ciężarówka pod ostrzałem, wszystko z przyczepy spada, a kierowca jakby nigdy nic, jedzie sobie prosto autostradą, a zatrzymuje się dopiero po czołowym.

Keodred

Jasne, że "dziwne" ale my tu rozmawiamy teraz o kołach i rozpieprzanym Hammerze...
...Wiem ! To jest tak jak czasami rozmawia się o jakiejś dziewczynie i mówi, że ma fajną dupę...A tu jakiś malkonent wyskakuje, że pewnie jest głupia...kurde - nie rozmawiamy o jej charakterze - tylko o dupie, dlaczego ? bo nie mamy zamiaru się z nią żenić tylko o ceniamy jak fajna forma wyszła naturze i cieszymy oko - koniec - nic więcej ;)