PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127272}

Wyspa

The Island
2005
7,1 177 tys. ocen
7,1 10 1 177248
5,9 39 krytyków
Wyspa
powrót do forum filmu Wyspa

ale w tym filmie wyglądała zajebiście. Tylko w tym.

ocenił(a) film na 6
BigMaMa

A moim zdaniem najlepiej wygląda w "Między słowami" ale to rzecz gustu nie?

ocenił(a) film na 9
M35K4LIN

No nie, pierwsza życzliwa osoba tym forum ! ;d

ocenił(a) film na 6
BigMaMa

Za to ty nie byłaś dla kilku filmów zbyt życzliwa:
Seksmisja poniżej oczekiwań? a czego się spodziewałaś?
Skazani na Shawshank 1/10? rozumiem że ty nakręciłaś już lepszy film
do czego właściwie masz to konto

ocenił(a) film na 9
M35K4LIN

Kolejny ograniczony umysłowo użytkownik jednak.
Tak seksmisja była poniżej moich oczekiwań. Nie muszę tego z tobą omawiać , a nawet nie uda mi się zapewne jeśli nic nie rozumiesz poprzez "poniżej oczekiwań" ;)
Za to ty nakręciłeś już jakiś film ? Boże, żałosny jesteś człowieku.Tak idiotycznych zarzutów jeszcze nie widziałam.
Nie wiesz do czego mam to konto? DO OCENIANIA FILMÓW.

ocenił(a) film na 8
BigMaMa

no skazani na shawshank 1/10 jest troche dziwne no ale co tam, rozni ludzie chodza po tej ziemi.

ocenił(a) film na 6
BigMaMa

Idiotyczne zarzuty to ty musisz mieć wobec "skazanych..." ;p

Żałosna i ograniczona jest ta osoba która arcydzieło ocenia niżej niż "gulczas a jak myślisz", także dla ciebie są tylko 2 możliwości:
jesteś zwykłą zbijaczką ocen żeby nie powiedzieć dosadniej albo nie zrozumiałaś filmu co też wiele mówi o tobie.

Nie denerwuj się tak szybko dziewczynko bo tupanie nic ci tu nie da
podejrzewam że gdyby w "Wyspie" nie grała scarlet i mcgregor to twoja ocena zmieniłaby się z 10/10 na 1/10, widać że oceniasz filmy równie szybko jak się denerwujesz

ocenił(a) film na 9
M35K4LIN

O k*rwa. Mamy tu nie tylko psychologów, psychiatrów, ale teraz także i mediów. O biedna ja, co jej sie film nie spodobał !

Po pierwsze, co to jest do cholery "Gulczas a jak myślisz" ?! Zastanawiasz się nad tym co piszesz?

Po 2. Nie masz co robić, tylko wertowac moje oceny ?

Po.3 Dobrze, że napisałaś "Podejrzewam" bo zaczęłabym się niepokoić o stan twojego zdrowia psychicznego.

No i po 4. Naucz się tolerancji, nie wiem czy wiesz o tym, ale nie ocenia się wszystkich tą samą miarą, gdyż każdy człowiek jest inny i wyjątkowy, ma swój charakter i swoje zdanie na temat.

To by było tyle na ten temat.

ocenił(a) film na 6
BigMaMa

1) wpisz i zobacz co to jest, chodziło mi ogólnie o filmy-porażki
2) sorry, nie wiem czemu sprawdzałem twój profil, musiałaś mnie zainteresować ;) Powiedzmy że jestem fanem tego filmu i tropie ludzi
zarzucających mu jedynkę bo spodziewali się czegoś więcej baa
3) nie ma co pisać
4) Zobacz w jakim pozytywnym i nienagannym tonie są utrzymane moje wypowiedzi, to ty się denerwujesz, używasz słów typu idiotyczne żałosne ograniczone więc nie mów mi o tolerancji.

ocenił(a) film na 9
M35K4LIN

Już tak się nie podniecaj tym swoim stoickim spokojem bo rozmowa poprzez klawiaturę jest niczym ;].
Wiesz interesowanie się kimś a wpieprzanie się do ocen i poglądów, ZDROWIA PSYCHICZNEGO a na dodatek próba przekonania go że wiesz lepiej od niego Kim jest i jaki jest jego cel to już inna sprawa. Nie mam pojęcia jakim jesteś człowiekiem i szczerze mówiąc wali mnie to więc prosze Cię abyś zrobił to samo.

To by było na tyle, żegnam.

ocenił(a) film na 6
BigMaMa

zgadzam się na filmwebie jest wielu psychologów, psychiatrów, psycholi ale jak widzę niektóre wypowiedzi to najbardziej przydałby się pediatra