PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220751}

Wytańczyć marzenia

Take the Lead
2006
7,1 42 tys. ocen
7,1 10 1 41735
6,1 7 krytyków
Wytańczyć marzenia
powrót do forum filmu Wytańczyć marzenia

3/10

ocenił(a) film na 3

straszna szmira

endriu3

film jest troche naiwny. ale o to czasami chodzi ;)) nie zawsze kino mocne, przemyslane czy oryginalne musi bawic ;pp

endriu3

Jak ja uwielbiam te krytyczne komentarze z tak rozbudowaną argumentacją... Może napiszesz czemu taka a nie inna ocena?

ocenił(a) film na 3
Johnny_D

Mam już dosyć czarnej młodzieży wychodzącej z dołka za pomocą baletu czy tańca na lodzie. Film nieciekawy - po prostu.

endriu3

bo się naoglądałeś tandety a akurat ten film jest na faktach więc nie wiem gdzie problem ?

endriu3

endriu3 - wyraziłeś moje odczucia temi samemi słowami co ja, więc mogę tylko potwierdzić -szmira przeokrutna.

użytkownik usunięty
jens

A mnie się bardzo podobał .. O wiele bardziej niż powstające ostatnio Step Up albo Just Dance..

ocenił(a) film na 9

alee wszyscy jedziecie na ten film i chyba mnie też zjedziecie bo dałem 9/10 bo mi sie podobał,nazywacie szmira ten film o tańcu a ja widziałem gorsze np w rytmie hip hopu to jest dopiero szmira a nie to:) bo ja do dzisiaj nie widziałem Bandrerasa a takiej roli,bo zawsze jakoś z Desperado mi sie kojarzył i bardziej z takimi filmami a tu proszę o tańcu film miły do oglądania;) i Jenna Dewan fajnaa laska i fajnie się rusza i tańczy;) JA POLECAM TEN FILM;)

użytkownik usunięty
Bartekweb1992

Ja się pod tym podpisuje..

http://demotywatory.pl/2812370/Marzenia

Mefju41

ten film jest oparty na faktach autentycznych

ocenił(a) film na 3
bj12

dobrze, że na autentycznych...

endriu3

Mi również film się podobał, chociaż jego temat jest banalny. Ale aktorów trzeba pochwalić za ich genialną grę. Uwielbiam filmy z motywem przewodnim, którym jest taniec:).

ocenił(a) film na 3
Roszpunka91

ja z kolei nie cierpię takich filmoow.

użytkownik usunięty
Roszpunka91

Czytając różne komentarze na temat tego filmu, aż odechciewa mi się zobaczenia jego w całości, pomimo , że widziałam kilka zwiastunów i powiem, że nieco mnie zaciekawił :) troszkę dziwię się tak niskiej samooceny co niektórych osób, myślę, że w najbliższym czasie obejrzę go w całości! pozdrawiam ;)

endriu3

istnieją też fakty nieautentyczne

ocenił(a) film na 3
markin

mam wrażenie, że "cofasz się do tyłu"

endriu3

wiesz jak się nazywa takie wyrażenie w j. polskim lub np. masło maślane ?
Tylko nie wbij się w przyrost ujemny.

ocenił(a) film na 3
markin

pleonazm - fakty muszą byc autentyczne kolego. nieautentyczne moga byc np wydarzenia. fakt to fakt.

endriu3

bynajmniej nie pleonazm podpowiem ci, że masło maślane nie jest błędnym wyrażeniem jest celową formą ale co tam wiki to wiki.
A znajdziesz jak możliwym może być fakt nieautentyczny ?

ocenił(a) film na 3
markin

nie bede sie z Toba bawil kolego. przytocz argumenty to porozmawiamy.

Bartekweb1992

moim zdaniem to jest bardzo dobry film

ocenił(a) film na 7
markin

Dokładnie 8/10 :)