film jest troche naiwny. ale o to czasami chodzi ;)) nie zawsze kino mocne, przemyslane czy oryginalne musi bawic ;pp
Jak ja uwielbiam te krytyczne komentarze z tak rozbudowaną argumentacją... Może napiszesz czemu taka a nie inna ocena?
Mam już dosyć czarnej młodzieży wychodzącej z dołka za pomocą baletu czy tańca na lodzie. Film nieciekawy - po prostu.
endriu3 - wyraziłeś moje odczucia temi samemi słowami co ja, więc mogę tylko potwierdzić -szmira przeokrutna.
A mnie się bardzo podobał .. O wiele bardziej niż powstające ostatnio Step Up albo Just Dance..
alee wszyscy jedziecie na ten film i chyba mnie też zjedziecie bo dałem 9/10 bo mi sie podobał,nazywacie szmira ten film o tańcu a ja widziałem gorsze np w rytmie hip hopu to jest dopiero szmira a nie to:) bo ja do dzisiaj nie widziałem Bandrerasa a takiej roli,bo zawsze jakoś z Desperado mi sie kojarzył i bardziej z takimi filmami a tu proszę o tańcu film miły do oglądania;) i Jenna Dewan fajnaa laska i fajnie się rusza i tańczy;) JA POLECAM TEN FILM;)
Mi również film się podobał, chociaż jego temat jest banalny. Ale aktorów trzeba pochwalić za ich genialną grę. Uwielbiam filmy z motywem przewodnim, którym jest taniec:).
Czytając różne komentarze na temat tego filmu, aż odechciewa mi się zobaczenia jego w całości, pomimo , że widziałam kilka zwiastunów i powiem, że nieco mnie zaciekawił :) troszkę dziwię się tak niskiej samooceny co niektórych osób, myślę, że w najbliższym czasie obejrzę go w całości! pozdrawiam ;)
wiesz jak się nazywa takie wyrażenie w j. polskim lub np. masło maślane ?
Tylko nie wbij się w przyrost ujemny.
pleonazm - fakty muszą byc autentyczne kolego. nieautentyczne moga byc np wydarzenia. fakt to fakt.
bynajmniej nie pleonazm podpowiem ci, że masło maślane nie jest błędnym wyrażeniem jest celową formą ale co tam wiki to wiki.
A znajdziesz jak możliwym może być fakt nieautentyczny ?