Jest to jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem! Piękny, ciekawy.. i oczywiście mówi o moich ulubionych wampirach! :) Interesująca historia, świetni aktorzy.. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie widzieli! :)
POPIERAM CIę ;) tEż TAK UWAżAM ;) NIBY ZWYKłY ALE JEDNAK JEST NIEZWYKłY ;) UWIELBIAM TEN FILM....JEST FASCYNUJąCY....MóGłBY BYć TROSZKE BARDZIEJ ROMANTYCZNY ALE ITAK JEST śWIETNY ;) I Są śWIETNI AKTORZY ;) MOżNA SOBIE POMARZYć...:)
Na prawde świetny film.
Jednak to co najbardziej go wyróżniło to genialny Tom Cruise jak Lestat ;) Jak dla mnie to on przede wszystkim wybil sie ponad przecietna bo Louie to wyszedl jak jakaś sierota... I szkoda że tyle Armanda pominęli.
Zgadzam się zupełnie.
Świetna obsada z genialnie dobranym Tomem Cruisem na czele, którym przyszło zagrać ciekawe i rozbudowane postaci. Świetna historia o winie i samotności, a może także i o przechodzeniu na ciemną stronę (gdy wyrzuty sumienia nie pozwalają się odnaleźć w świecie).
Naprawdę świetny film. Szkoda, że "Królowa potępionych" poszła w trochę innym kierunku.
film gicior wczoraj był na tv za dzieciaka bałem się tego filmu...
Świetna obsada z genialnie dobranym Tomem Cruisem i Pittem
tylko ta historia raz była ciekawa raz nudna jak flaki olejem najlepsze było jak luis podpolił wampiry :) a koniec był taki średniaK OGÓLNIE 8/10
film z klimatem, ja po prostu nie mogłam odejść od tv, dopóki się nie skończy ;] piękna muzyka, zdjęcia, świetni aktorzy. 9/10.
Obsada faktycznie niemal oskarowa, ale niestety, ani Brada Pitta ani Toma cruisa niestety nie darzę szczególną sympatią, za to odjęłam jeden punkt:)
Widziałam oczywiście też królową Potępionych i nie wiem czemu... Kurczę, bardziej mi się podobała.
Ale jakby nie patrzeć: Anna Rice i jej Kroniki Wampirów rządzą, więc nic tylko przeczytać całą sagę, gorąco polecam!