Beznadziejny i już. Ile to gówno trwało? 2 godz? Jeśli tak to straciłam 2 godziny mojego życia. Już na początku wydawał się być nudny ale chciałam do końca go obejrzeć bo myślałam ze się jeszcze jakoś rozkręci...a tu? Nic! Nudny jak cholera. Pomieszanie z poplątaniem.
A co takiego byś zrobił wielkiego gdybyś nie obejrzał tego filmu? Co takiego genialnego, że nie straciłbyś " 2 godzin " ze swojego jakże ciekawego i bogatego życia? Oh, poczekaj, już wiem. Spałbyś.
Tak, taki argument to zdecydowanie killer. Bo czym jest "pomieszanie z poplątaniem" jak nie zwykłym idiotyzmem autorki? Cóż, niektóre filmy trzeba zrozumieć, a do tego przydaje się ciutka oleju w głowie, własne przemyślenia i często przestudiowanie lektury- o to nawet nie pytam. Post autorki jest znacznie nudniejszy, tak więc- nie przyganiaj kotle.
hahaha na pewno lepiej bym na tym wyszła gdybym poszła spać xD i jak coś to nie "byś zrobił" "byś zrobiła"
Nie znasz sie na filmach widocznie, według mnie bardzo dobry film, swietna fabyła, było warto go obejrzec
"Bo czym jest "pomieszanie z poplątaniem" jak nie zwykłym idiotyzmem autorki? " Hahahahahahahaha chyba Twoim. Kazdy moze wyrazic swoje zdanie na kazdy temat moje jest takie i juz. Jesli Tobie sie ten film podobał to dobrze. Mi nie musi.
No jasne, czy ja Ci zabraniam wyrażać swoje zdanie? Jakieś błędne rozumowanie. Ja tylko oceniam sposób w jaki to robisz, a to zdecydowanie co innego. Brak argumentów- głupi post- idiotyzm :>
To widocznie takie filmy nie sa dla ciebie.Akcja caly czas byla, ale chyba nie w twoim rozumieniu tego slowa. Pewnie oczekiwalas normalnego horrorku,takiego do straszenia.Gdyby wampiry istnialy naprawde byłby to poprostu dramat.Jak ktos nie lubi rozkminiac,wczuwac sie w polozenie bohatera.Jak ktos oglada film i tylko patrzy na to co sie dzieje na ekranie i nic nie odczuwa,tylko go zaczyna irytowac to znaczy ze film nie jest dla niego.
Ech. "Nie znasz sie na filmach widocznie" No jasne. To, ze nie jestem jakims specjalnym krytykiem filmowy to nie znaczy ze nie moge miec wlasnego zdania?
W sumie możesz,ale po co pisać że film to gówno.Skoro nim nie jest.Pewnie cie to wkurzyło że większość opinii jest pozytywnych,a ty tego nie odczulaś jak większość.
W film trzeba sie wczuc, zrozumiec, a nie ogladac bezmyslnie, bo wtedy faktycznie jest to strata czasu. Czasem filmy duzo ucza, i otwieraja nam oczy na pewnie sprawy, i to jest jeden z takich filmów.
Film jest dobry. Pomijam tu moją fascynację wampirami... "Wywiad z Wampirem" jest tak naprawdę metaforą, jak duża część filmów tego gatunku. Przdstawia społeczeństwo wyzyskiwane. Zeby to zaóważyć, wystarczy troche poczytać o filmie samym w sobie.
"Jak się samemu czegoś nie wkłada w oglądany film, czytaną książkę, czy wiersz, to niewiele się z tego ma. (...) nie można zrozumieć o czym pisze pisarz, jeśli samemu nie ma się w sobie jakiejś głębi, jakiejś pokrewnej nuty rozumienia"
- Marlon Brando
Dziecinko, nikt nie mówi, że ma ci się ten film podobać, ale jak go krytykujesz to wypadałoby podać jakieś sensowne argumenty. Brak umiejętności dyskusji świadczy o poziomie inteligencji, a twoje posty sprowadzają się do "Nie, bo k*rwa nie".
No pewnie lepszym filmem o wampirach jest blade bo bez przerwy się naparzają. Skoro ten film jest wg Ciebie słaby i zasługuje na ocene 2 to żeby dostać 5 to chyba musi być największy film w historii.
Wiesz co, jak widzę, że ktoś pisze o takim filmie, że to gówno, to dalej nawet nie czytam, bo zmarnuję te 10 cennych sekund swojego życia..
Cytuję: "Ile to gówno trwało? 2 godz?" Autorka tematu nie pisze o filmie tylko o swoim życiu:) Więc nie macie się co denerwować. Po prostu nie zdołali jej uratować i zmarła 2 godziny po porodzie. Od tamtego czasu jej ciało się rozkłada a wszystko co ona robi to odruchy pośmiertne. Smutne ale prawdziwe
Mocne, nawet bardzo mocne. Ale przesadzone, kolezanka mogła się bardzo obrazić :).
To trzeba było na coś innego poświecić twoje 2godziny egzystencji ;) Ja tam nie mam takiego wrażenia jak ty ;P Film bardzo mi się podobał 9/10 ;)
Sama jesteś beznadziejna.......nie znasz się.........mogłaś nie oglądać....nie wypisuj głupot....spie!szaj.....już Cię nie lubię 2/10
Otruty aniele ja cie uzdrowię otwórz dzisiaj w nocy okno a zobaczysz że to nie bajka!Wiem że piździ ale cóż!Z młodej dziewicy to pychotka!
Wiesz co sory ale nie wiem czy ty poprostu kompletnie nie znasz sie na filmach i nie mozesz ich zrozumiec, wczuc sie w niego...
,,Ile to gowno trwało" - ten film nazwac gównem to jest ostra przesada...
Jezeli film Ci sie nie podoba i jestes zwolleniczka krwawych jatek bez madrego scenariusza zwykłych gniotow przesyconych krwią, to nie wypisuj ze taki film jak ten to gówno....
moim zdaniem jest o horror/dramat na wysokim poziomie i jesli ktos ma chociaz troche oleju w głowie to pozna sie na nim. nie jest to sprawa gustu... bo nazywie takiego filmu jak ten to pomyłka....OSTRA pomyłka
Fakt, ktos kogo filmy o takiej tematyce nie interesuja (wampiry) to moze nie odnajdywac nic ciekawszego w filmie o wampirach. Jednak w filmie bylo wiecej psychologicznych problemow, nizly krwi i mordu.
Poza tym jesli kogos nie interesuje tego gatunku filmy to nie wiem co go moglo naklonic do obejrzenia.
G
usta sa rozne,fakt, jadnak opinia podana w takim dosc prostackim jezyku jak "gowno" byloby torche na na miejscu dla okreslenia tego filmu. to, ze jest na dobrym poziomie nie bylo okreslane przez grupe pieciolatkow:)
Wszyscy odpowiadają (w tym i ja...) a przecież można od razu "zgłosić do usunięcia" - przecież taka opinia sama w sobie jest bezwartościowa, nie stoją za nią żadne (choćby wątpliwe) argumenty.
Pomieszanie z poplataniem to my masz w główce. Wiadomo, że o gustach sie nie dyskutuje, ale ja wolę oglądac bardziej wartościowy film, jakim jest Wywiad z wampirem, niż kolejne częśći bezsensownego Blade'a itp. Radzę ci, że jak już zakładasz temat ze swoją opinią na temat danego filmu, to najpierw trochę przemysl co chcesz napisac. Twoja "opnia' nie ma w sobie żadnych argumentów.