Wywiad z wampirem

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
1994
7,7 314 tys. ocen
7,7 10 1 313560
7,2 51 krytyków
Wywiad z wampirem
powrót do forum filmu Wywiad z wampirem

7/10

użytkownik usunięty

Moja nota byłaby zdecydowanie niższa, ale patrząc na ocenę musiałam trochę zawyżyć... Poprostu dla mnie film był bardzo nierealistyczny, a ja takich nie lubię. Jak można oglądać badziew o takich głupotach?

ocenił(a) film na 10

Skoro uważasz ten film za badziew to czemu dałaś 7/10? Wzorując się średnią oceną?
Jeżeli film jest o wampirach to już wiadomo, że będzie nierealistyczny.

ocenił(a) film na 9

W Twoim Top10 masz The Ring i Lśnienie. Duchy to wg Ciebie mniejsze głupoty od wampirów? Że już nie wspomnę jakie głupoty masz w swoich ulubionych.

Filmy i książki są m.in. właśnie po to, żeby się oderwać od rzeczywistości. Zobaczyć coś, czego nie widać, czego nie ma albo co chcielibyśmy zobaczyć. Ja osobiście czasem mam dość realizmu na co dzień. Jest ten realizm realistyczny i przytłaczający niż ten w filmach. Fajnie jest czasem się od tego uwolnić. Chociaż na 2h.

ocenił(a) film na 8

jeśli cyfra w Twoim nicku to Twój rocznik to za parę lat może zrozumiesz dlaczego ten film zasługuje na spokojne 8/10 mimo iż nie trafia w Twoje gusta.

ocenił(a) film na 6
oksywianin

Gdzie nie wejdę, widzę temat założony przez pannę lipstick92. To chyba jakiś zły omen. I ta konstruktywna, poparta rzeczowymi argumentami krytyka. Obym się co do Ciebie mylił.

dzek

Hah. Mam tak samo. ;pp Jeszcze żeby jakieś argumenty dawała, no ale po co?

ocenił(a) film na 8

Na przyszłość dawaj taką note jaką uważasz, nie patrz na innych, bo nie o to w tym chodzi...