hmmm... oprócz tego? "dracula 2000", "nieustraszeni pogromcy wampirów", "królowa potępionych". Żadnego z nich nie oglądałam ale podobno są dobre:D Właśnie ściagam sobie Drakulę i Królową, tak więc obejrzę pewnie pod koniec tygodnia, to jeszcze powiem;)
Dracula, Nosferatu wampir,Zagadka niesmiertelnosci,Krolowa potempionych, byl tez taki film o grupce wampirow polujacych na amerykanskie nastolatki gdzies na bezdrozach US. calkiem niezly ale nie pamietam tytulu bo widzialam go pozna noca w tv. moze ktos bedzie wiedzial co to za film.
A ja Ci polecam dwa seriale i anime:
- "Blood Ties"
- "Moonlight"
- i anime "Hellsing"
Smacznego :P
no a przede wszystkim "Drakule" z Oldmanem,nie pisałam bo założyłam ze ktoś już polecił,najlepszy film o wampirach
Jasna cholera, dzięki Ci wielkie bo w końcu podałeś(aś) tytuł filmu którego kiedyś w telewizji za dziecka oglądałem i nie pamiętałem jego nazwy :D
Mój ulubiony to "Od zmierzchu do świtu", inne warte obejrzenia:
-Let the right one in (Pozwól mi wejść)
-Salems Lot (Miasteczko Salem), film na podstawie genialnej powieści Stephena Kinga, pierwszego filmu z 198_ nie oglądałem, remake bardzo mi się podobał
Królowa Potępionych bardzo przeciętna, Dracula 2000 nic nadzwyczajnego ale warto obejrzeć.