Wywiad z wampirem

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
1994
7,7 314 tys. ocen
7,7 10 1 313554
7,2 51 krytyków
Wywiad z wampirem
powrót do forum filmu Wywiad z wampirem

Kto zna jakieś ciekawe filmy o wampirach nies pisze:D

ocenił(a) film na 7
Szczur_X

hmmm... oprócz tego? "dracula 2000", "nieustraszeni pogromcy wampirów", "królowa potępionych". Żadnego z nich nie oglądałam ale podobno są dobre:D Właśnie ściagam sobie Drakulę i Królową, tak więc obejrzę pewnie pod koniec tygodnia, to jeszcze powiem;)

ocenił(a) film na 8
Miyu67

Dracula, Nosferatu wampir,Zagadka niesmiertelnosci,Krolowa potempionych, byl tez taki film o grupce wampirow polujacych na amerykanskie nastolatki gdzies na bezdrozach US. calkiem niezly ale nie pamietam tytulu bo widzialam go pozna noca w tv. moze ktos bedzie wiedzial co to za film.

Szczur_X

Wszystkie powyższe, +- "Łowcy wampirów" ; "Postrach nocy" i cała saga z Draculą ;)

dorotka_14

Królowa potępionych jakos nie podobala mi sie

tomek1313

hmm... "Zmierzch" xD chociaż trzeba przyznać że książka 100x lepsza ^^

ocenił(a) film na 10
Szczur_X

A ja Ci polecam dwa seriale i anime:
- "Blood Ties"
- "Moonlight"
- i anime "Hellsing"

Smacznego :P

ocenił(a) film na 9
Viktoria_Black

"Straceni chłopcy" i "Straceni" zwłaszcza ten pierwszy polecam

ocenił(a) film na 9
fenix

no a przede wszystkim "Drakule" z Oldmanem,nie pisałam bo założyłam ze ktoś już polecił,najlepszy film o wampirach

ocenił(a) film na 9
fenix

Jasna cholera, dzięki Ci wielkie bo w końcu podałeś(aś) tytuł filmu którego kiedyś w telewizji za dziecka oglądałem i nie pamiętałem jego nazwy :D

ocenił(a) film na 9
Szczur_X

Mój ulubiony to "Od zmierzchu do świtu", inne warte obejrzenia:
-Let the right one in (Pozwól mi wejść)
-Salems Lot (Miasteczko Salem), film na podstawie genialnej powieści Stephena Kinga, pierwszego filmu z 198_ nie oglądałem, remake bardzo mi się podobał

Królowa Potępionych bardzo przeciętna, Dracula 2000 nic nadzwyczajnego ale warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 8
Szczur_X

Blade (3 części), Nieustraszeni pogromcy wampirów, Drakula

ocenił(a) film na 8
maciej6663

"30 days of night" jest świetny,
Ze starszych "Postrach nocy" to naprawdę jeden z lepszych horrorów o wampirach.