Wywiad z wampirem

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
1994
7,7 314 tys. ocen
7,7 10 1 313554
7,2 51 krytyków
Wywiad z wampirem
powrót do forum filmu Wywiad z wampirem

Książka

ocenił(a) film na 9

Jeżeli był już taki temat to z góry przepraszam. Otóż po obejrzeniu 'Wywiadu z wampirem' i po przeczytaniu kilkudziesięciu opinii [pozytywnych] o twórczości pani Rice postanowiłam przeczytać wszystkie części kroniki wampirów. Jednak chwilowo nie mam możliwości zakupienia 1 części [w żadnej księgarni nie mogę znaleźć o_O] i tu jest moje pytanie czy wiecie może gdzie można w internecie przeczytać 'Wywiad z wampirem'? Bo nie mam pojęcia kiedy uda mi sie zdobyć książkę, a nie będę przecież czytała najpierw 2 części a potem wracała do 1 ;] Z góry dzięki :]
Pozdrawiam wszystkich wampiro-maniaków ^_^

ocenił(a) film na 10
LadyLexy

Ja zamówiłam przez internet, ale nie pamiętam co to była za księgarnia. Ostatnio byłam w Empiku (Katowice) i tam z 1 części było kilka egzemplarzy :D

LadyLexy

Tutaj znajdują się wszystkie części :

http://k4rolci3k.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=tetrodoksyna&sid=106
miłego czytania:)

ocenił(a) film na 10
LadyLexy

sprawdz moze na empiku,. ostatnio byla.
Tak poza tym, nie sprawdzalas w blibliotece moze?

ocenił(a) film na 9
LadyLexy

Wielkie dzięki za linka :] Co to biblioteki to byłam, ale akurat nie mają tej książki :/

użytkownik usunięty
LadyLexy

Ja mam ten sam problem. :( Nie ma jej w żadnej księgarni internetowej... A może wy wiecie gdzie kupić? E-booki odpadają... :/

ocenił(a) film na 10

Ja kupiłam jakiś miesiąc temu w Gdańsku w Auchanie, ale nie wiem czy cię to interesuje ^^

Maratka

Ja kupowałam na allegro jakiś czas temu, teraz też są wystawiane co jakiś czas.