Wywiad z wampirem

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
1994
7,7 314 tys. ocen
7,7 10 1 313560
7,2 51 krytyków
Wywiad z wampirem
powrót do forum filmu Wywiad z wampirem

Mam pytanie : czy pani Rice zamierza jeszcze pisać 'Kroniki wampirów' lub 'Nowe opowieści o wampirach'?. Pytam bo widzę że ostatnia część została wydana w 2002 roku i wiele lat minęło a kolejny tom jak dotąd się nie pojawił... ;/

ocenił(a) film na 9
michaelloxd

w części "Powrót do katolicyzmu" masz wszystko wyjaśnione
http://pl.wikipedia.org/wiki/Anne_Rice

michaelloxd

dzięki ;P
Ale szkoda że nie będzie już pisać Kronik ;//

ocenił(a) film na 9
michaelloxd

ta,też żałuję,a nie dość ze nie będzie książek to wątpię aby powstał równie klimatyczny film jak Wywiad...,z tak świetnie dobranym aktorstwem

ocenił(a) film na 9
fenix

choć chciałabym zobaczyć bardzo Wampira Lestata to nie wyobrażam sobie nikogo innego poza Cruis'em w tej roli,a on już trochę za stary,a cała opowieść opiera się właściwie na tej postaci wątpię więc by znalazł się ktoś kto pobiłby Toma w tej roli,chociaż mogliby się skusić na coś mniej Lestatowego,może W.Armanda,albo Krew i złoto,przynajmniej w obu byłoby dużo Mariusa,którego uwielbiam ;D

fenix

Też bardzo chciałbym zobaczyć 'Wampira Lestata' i nie wyobrażam sobie kogoś innego w roli głównej niż Cruisa. A teraz przecież w filmach można zrobić prawie wszystko i mówię teraz o odmłodzeniu Toma na rzecz Lestata.
Słyszałem też że Neil Jordan miał zająć się zekranizowaniem drugiego tomu 'Kronik' ale nie pamiętam dlaczego tego nie zrobił ;D

ocenił(a) film na 8
michaelloxd

Zgadzam się z Wami. Ja strasznie bym chciała oglądnąć 'Wampira Lestata' z CRUISE'EM, a nie z tym jak mu tam? Townsendem?
Dziwię się, że Cruise nie zagrał w 'Królowej Potępionych'. Przecież mógłby się odmłodzić, nieważne jak; komputerowo czy charakteryzacją, ale dało by się.