Jak to jest że w filmie Claudia była tak niska? Zgadzam się, tak miało być, grała w końc u małą dzieczynkę. Ale nie rozumiem jak to możliwe. Kirsten Durst ma przecież 1.70 wzrostu! Co prawda Pitt, jak przeczytałam ma 182cm wzrostu, ale Banderas 175! A więc jak to mozliwe, aby obu im sięgała ledwo do ramion?
hehe... no tak... chodziło mi o LESTATA, czyli CRUISA a nie Banderasa!;) Banderas to grał Armanda. No. więc przepraszam za pomyłkę i nadal oczekuję odpowiedzi;)
Kiedy grała Claudię - a było to parę ładnych lat temu - sama była małą, młodą dziewczynką, niemalże dzieckiem, wiec naturalnym jest, że nie była wysoka.
Claudia książkowa była jeszcze młodsza, bo miała 5 lat, natomiast Dunst miała wtedy lat 12. Nie dziwię się bo była to bardzo dorosła rola.
kurcze! to ona była na serio dzieckiem?? Myślałam że Durst była już dorosła:P i że to jakiś trik filmowców czy coś takiego :P No to już rozumiem...
naprawde? myslalas, ze Claudia jest grana przez dorosla kobiete?
osobiscie niedalbym jej wiecej niz 10 lat... aczkolwiek zagrala tak dobrze, ze nie jedna dorosla kobieta nigdy nie siegnie jej poziomu
a takie pytanie zagadka , skoro Claudia nie rosła juz , to skąd sie biorą wampiry czystej krwi czyli urodzone przez wampirów , skoro od stania sie wampirem ciało sie nie rozwija to w kobiecie tez by sie nie rozwineło no i wogle... no chyba ze ciało sie nie starzeje tylko po ugryzieniu
wampir to wampir... nie ma 'egzemplarzy' tego gatunku o czystej, wampirzej krwi
one sa ponad tymi prostackimi kategoriami
to według ciebie jeśli dobrze zrozumiałem , jest jeden wampir który przez ugryzienie tworzy innych a tamte kolejnych , i nie ma rodzonych wampirow...
nie ma, wampirem stajesz sie po 'przemianie'
zapraszam na http://possessja.webpark.pl/ [possessja.webpark.pl/]
jesli okazesz inicjatywe, doprowadzisz byc moze do tego, aby bramy 'Sanguinum Rosicrucianum Vampire Path' stanely przed toba otworem
+ Trimorphic Protennoia Vampirica +
też interesuje się wampirami ale są rózne teorie dlatego się pytam , są też rózne teorie powstania pierwszego wampira... a czym sie zajmuje Sanquinum Resicrucianum Vamire Path?
patrzyłam na tą strone i musze powiedziec ze nawet niezła.
tylko w ciaz nie rozumiecie kim? albo czym? jest wampir.
Przeczytałam kiedys ze wampir lubi przebywac w świecie iluzji czyli snu. Sen wydaje mu sie bardziej realny niz srodowisko w którym zyje.
Czasami mówi przez sen i gestykuluja z innimi wampirami lub osobami tak jakby w zeczywistosci nie potrafił. Są skryte i wstydliwe a zarazem namiętne i niebezpieczne. Z czasem dociera do nich ze maja władze nad innymi. Potrafią spojzeć w głąb ludzkich mysli a potem wyssac je.
Patrzą swoimi peknymi oczami patrzec w inne oczy tak głeboko ze strach zamieszka w każdym kto tylko na nie spojży.
Mogłabym dalej tak nawijac ale by z tego powstało masło maslane dlatego skończe juz.
Piszcie jak macie podobne obserwacje. :
Czyli wampir nie może mieć dzieci? Własnych dzieci. Dzieci mogą się stać wampirami tylko poprzez ugryzienie, tak?
Dzieci ogolnie nie zostawaly wampirami, bo inaczej dzialo sie z nimi to co z Klaudia, czyli nigdy nie dorastaly. A wampiry byly bezplodne i nie uprawialy seksu wiec nie mogly sie rozmnazac.
GosiaQ polecam ci przeczytać Rice. W Vittorio czy Armandzie, wampiry uprawiały seks.
Na pytanie o dzieciach : nie, dzieckiem wampira jest wampir, którego stworzył np. Lestat - Louisa itd.
To zależy od konwencji, którą przyjmuje dany twórca książki/filmu/gry fabularnej czy komputerowej.
dziecino !! ;/ Kirsten gdy grała tą role miała 10 lat !! ;/ więc nie mogła wteyd mieć 170