Jezeli ogladales film to znaczy ze juz nim jestes. Poprostu miodzio, rewelka, w deche, geniusz, this movie is alsom........brak mi slow, ogladam go juz od paru lat co jakis cza i nigdy mi sie nie nudzi.
Pozdro dla wszystkich wielbicielow damskiej szyji.
Ja także kocham ten film. Jest jednym z moich ulubionych! Oglądałam go już kilkanaście razy i nadal go uwielbiam! Brad, Tom i Kirsten świetnie tam zagrali!
Pozdrawiam =]
26 listopada, Niedziela
23:20 TVN Siedem horror
Ooo tak, film naprawde wypasiony, czytalem książkę i dzisiaj w nocy oglodam film, tylko kurde się nie wyśpie, bo na rano do szkoły wstawać trzeba ;-) Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas, Cristian Slater i Kirsten Dans ;P wyjechane aktorstwo i mroczna muza i wogule fabularnie dobry extra film.
Ja też dzisiaj to oglądam. No właśnie, niestety się nie wyśpię, ale musze to znowu zobaczyć :D
Ogólnie wszystkie stacje telewizyjne przesadzają z reklamami. No może oprócz tvp 1, tvp 2, HBO, Ale kino! i tym podobne, ale tak to wszystkie jadą równo. Chyba Polsat najbardziej. Strasznie mnie to już wkurza.
Temat żałosny... widać już po tym, że w chyba trzecim, czy czwatym poscie temet zszedł na co innego. Pozdrawiam
Avatar załosny. Odrazu widac ze brak inteligencji i wyczucuia. To ma byc smieszne czy ty po prostu oryginalnoscia blyszczysz.
Chodzi ci o mój Avatar? Haha. Człowieku - akurat tak się składa, że masz na liście ulubionych filmów, film z którego on pochodzi. Jakbyś się od razu nie obrażał jak dziecko i nie postanowił odgrywać, to może byś trochę pomyślał i byś sobie przypomniał. Nie będę odpowiadał więcej na twoje posty jeśli będą one pisane w takim tonie (przyczepiania się do byleczego, byle się przyczepić). Tak czy inaczej pozdrawiam Ciebie i innych FlimWeb'owiczów.
Kto pisze ze sie obrazam jak dziecko. JA poprostu odpowiedzialem glupim postem na jeszcze glupszy post. To chyba oczywiste.
Pojawiajac sie na forum i piszac ze TEMAT ZALOSNY (gdzie jest najnormalniejszym w swiecie komentarzem do filmu) to chyba ty do konca nie przemyslales wszystkiego. Wiec jak cos to moze ty nie pisz w takim tonie a inni przestana w takim tonie odpowiadac.
A avatar jest z PULP Fiction, co nie znaczy ze takie hasla mnie smiesza po raz enty.
"jesli chcesz zostac wampirem, Ogladnij go!!!" - no ja bym tego nie nazwał "komentarzem", chyba, że ciebie w szkole uczyli innej definicji tego słowa. Ja nie obrażam ciebie pisząc, żę "brak ci inteligencji i wyczucia", tylko komentuje temat postu.
A mój avatar nie ma śmieszyć, ani nie zamierzam z jego powodu "oryginalnością błyszczeć" - mam do niego z powodu pewnej prywatnej sprawy "sentyment".
Pozdrawiam
Kurde, oglądałam ten film conajmniej trzy razy. Czy to znaczy, że jestem potrójnym wampirem? ;)