5,7 57 tys. ocen
5,7 10 1 57220
5,3 22 krytyków
Wywiad ze słońcem narodu
powrót do forum filmu Wywiad ze słońcem narodu

Nie wiadomo czy produkcja ujrzy światło dzienne, ponieważ Kim Dzong Un grozi odwetem jeśli film trafi do kin.

kebonik44

A niech sobie grozi

ocenił(a) film na 8
hezron

Trafił do kin i nic sie nie stało. A film lepszy niż myślałem i sie dobrze na nim bawiłem. Polecam jak ktoś sie chce pośmiać i odmóżdżyć na wieczór.

kebonik44

Kim Dzong Un się nudzi. Oczy świata zostały skierowane w stronę Rosji i Ukrainy a jego groźbami przestali się przejmować. Oj, smutny człowiek.

alien0000

Władze KRLD nie mają dystansu ani poczucia humoru. Nigdy nie miały. W sumie to ciekaw jestem, czy Hitler wypowiadał się na temat filmu "Dyktator".

ocenił(a) film na 6
Trojden

Wg. osob ktore przebywaly z nim na codzien, film mu sie spodobal.

W realu powiedzial, ze nie wypowie sie na ten temat.

kebonik44

Pocieszny facet :) Gdyby nie to, że morduje ludzi, byłby z niego całkiem niezły komik.

użytkownik usunięty
kebonik44

Żydom bardzo zależy na prowokowaniu tego szaleńca.

ocenił(a) film na 4

A co do tego maja Żydzi ????

wark1

Reżyseria i główne role w tym filmie mówią najlepiej, co Żydzi mają do tego filmu.

ocenił(a) film na 4
TOMU

To ze reżyser ma żydowsko brzmiące nazwisko, i to ze jeden z bohaterów filmu ma również żydowskie nazwisko to nic nie znaczy.

wark1

Reżyser i zarazem scenarzysta tego filmu nie tylko ma żydowsko brzmiącego nazwiska, ale jest Żydem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Evan_Goldberg

Abstrahując od jednostek, spójrz na strukturę wpływów w Hollywood, które ewidentnie jest rządzone przez Żydów. Przykład Mela Gibsona obrazuje najlepiej, jak można sobie nagrabić w Hollywood robiąc film pokazujący prawdziwe żydowskie oblicze. Wygląda na to, że Żydzi mają nowego wroga numer jeden, czyli Gary'ego Oldmana, który ośmielił się potwierdzić tezy wygłaszane przez Gibsona. Może jest jeszcze jakaś nadzieja dla Oldmana, ponieważ okazał skruchę i przeprosił, ale widać to i tak za mało, bo ADL i Centrum Szymona Wiesenthala nie jest usatysfakcjonowane przeprosinami i żąda "krwi".

użytkownik usunięty
TOMU

Dokładnie.

użytkownik usunięty
wark1

1. Wiadomo, jaki jest cel tego filmu - ośmieszenie KRLD oraz jej przywódcy w oczach widzów, zagranie na nosie Kimowi oraz zdenerwowanie go.
2. Jasne jest, jaki może odnieść to skutek.
3. Producenci, reżyserzy i główni aktorzy tego filmu mają w większości żydowskie pochodzenie, którego się nie wypierają.
4. Gdyby producentom nie zależało na punktach 1 i 2 nie wykładaliby ogromnej kasy na realizację tego filmu, reżyserzy i aktorzy nie przykładaliby do tego przedsięwzięcia ręki.
5. Wnioski nasuwają się same.

ocenił(a) film na 5

1. Przywódca KRLD jest tak śmieszny, że bardziej ośmieszyć się go nie da, a swoje zdenerwowanie to sobie może wsadzić w .......
2. Skutek będzie taki, że reżimowe media sobie poszczekają przez tydzień, jak zwykle postraszą wojną z "zachodnimi diabłami", po czym znajda nowy powód do utyskiwań.
3. I co z tego? Nie do dziś wiadomo że żydzi inwestują w Hollywood (i ogółem media), bo tam leży kasa i władza.
4. W czasach żelaznej kurtyny nabijano się z przywódców radzieckich. Chaplin śmiał się z Hitlera, i co w związku z tym? Sugerujesz że to Charlie Chaplin wywołał WW II ?
5. Jak ktoś ma masę kompleksów, i niski iloraz inteligencji to pewnie jest w stanie wyciągać wnioski podobne do Twoich.

Chcesz dać ujście swojemu antysemityzmowi to atakuj żydów z sensem, choćby za eksterminacje Palestyńczyków w strefie gazy, bo to co się tam dzieje to jest jawna zbrodnia przeciwko ludzkości.

użytkownik usunięty
taomoguei

"W czasach żelaznej kurtyny nabijano się z przywódców radzieckich. Chaplin śmiał się z Hitlera, i co w związku z tym?"
W czasach żelaznej kurtyny Hitler dawno leżał w piachu, a przywódcą radzieckim nie był nigdy. Popisałeś się.

Notabene, WW II wywołali Rothschildowie finansując zbrojenia wszystkich trzech stron konfliktu.

ocenił(a) film na 3

Puknij się w ten pusty łeb polaczku.

użytkownik usunięty
Aluminium350

Puknij się w ten pusty łeb niepolaczku.

ocenił(a) film na 7

nie szukaj czegos czego nie znajdziesz. taomoguei napisal ci dokladanie to co kazdy rozumny czlowiek wie, a ty skoro nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to nie pakuj sie w tematy ktore cie przerastaja. Kazda inteligentna osoba wie, ze gosc w swoim poscie nie laczy dwoch pojec jak Hitler I zelazna kurtyna poprzez pisanie tego w jednym zdaniu. To jest swietny dowod na to, ze wlasnie tacy jak ty dorabiaja teorie to czegos co nie istnieje

użytkownik usunięty
wark1

no nie skad że :D

TOMU

Połowa jak nie więcej Hollywoodu to ludzie pochodzenia żydowskiego (Goldwyn Mayer albo Baldwinowie chociażby) ale co z tego?! Ah no tak, zapomniałem!! Przecież Iluminati, ITI, TVN, Wyborcza, Templariusze czy inne Masonerie żądzą światem. Nie nadążam nad tą dzisiejszą młodzieżą :(

radd91

Nie chodzi o sam fakt wpływów żydowskich w Hollywood, ale to co z nich wynika, czyli propagandowe filmy, które zakłamują historie i na potęgę ogłupiają ludzi.

użytkownik usunięty
radd91

http://static.fishki.pl/static/posts/6/6453/foto_1241559bfb22c9f3c2a3d02142ef4ec .jpg

mocno brakowało mi tego link tutaj xd

ocenił(a) film na 8

Zaraz mnie rozniesie... Jak czytam takie komentarze, z jednej strony się śmieje z takich ludzi, a z drugiej jestem zaniepokojony gdzie ten świat idzie... Wszędzie widzicie komunistyczne żydo-ośmiornice z Marsa które chcą zapanować nad światem, islam który niszczy wszystko i wszędzie, homoseksualistów gwałcących dzieci i kij wie co jeszcze. Ogarnijta się i patrzcie na siebie, Seth jest jednym z moich ulubionych komediowych aktorów a dzięki jego filmom może na chwilę się odprężyć. No tak, wiem co jest jedyne słuszne i prawe! Wasz krul JKM i religia który wyniszczyła więcej niż cokolwiek innego.

użytkownik usunięty
Predat0r_X

Nie porównuj antysyjonizmu do wiary w reptilianów i komunistyczne ośmiornice z Marsa.
Gdziekolwiek obraziłem islam? Homoseksualistów? Wskaż miejsce.
Moim guru jest JKM? Haha, sporo o mnie wiesz. Dawaj coś jeszcze, może się więcej o sobie dowiem.
Z religią, która wyniszczyła więcej niż cokolwiek innego... zgaduję, że masz na myśli syjonizm?

Predat0r_X

hehehe. Fakt łatwiej wierzyć,że wszystko co złe to komuchy, żydy, homo i nie wiadomo:D Prawda,że to Ci dobrzy, wspaniali w naszych oczach robią nam piekło na ziemi i nie wielka różnice widzę miedzy Tuskiem czy obecnie Kopacz a Kimem.

kebonik44

a niby co on może zrobić, nic, kompletnie nic

użytkownik usunięty
krusader

I co? Zdziwiony?

wgl reakcja jakby ten film powstał w korei i koreańskie studio zrezygnowało, a nie usa, walczą z dżihadystami a przestraszyli się koreńców z północy <facepalm> czego się oni boją ich kartonowych bomb, statków i czołgów?
nie rozumiem czemu się wgl ktoś nimi przejmuje, zastanawiam się jak oni tego dokonali pewnie ktoś im pomógł :P

użytkownik usunięty
krusader

Myślę, że Kim Dzong Un poczuł się tak ośmieszony i zakompleksiony, że zapłacił sporą sumę pieniędzy zagranicznym hakerom (raczej nie dokonali tego ludzie wykształceni w Korei Północnej).
Na pewno wykradziono im coś BARDZO poufnego i wartościowego, za wszelką cenę nie chcą, aby hakerzy to opublikowali. Taka interpretacja zachowań SONY bardziej mi odpowiada niż strach przed atakiem terrorystycznym.

ocenił(a) film na 6
kebonik44

Jego bron nuklearna lacznie moze zniszczyc co najwyzej 16 km2 terenu... Faktycznie potezna bron.

Ma 1 mln. zadowoych zolnierzy i ponad 10 mln. w rezerwie.

Zolnierze ci maja srednio 160 cm, sa chudzi i uzbrojeni w jakis stary karabin...

Ich sprzęt jest z epoki Chin Mao Zedonga i ZSRR.

Wg. zolnierzy ktorzy stamtad spierniczyli to maja T-34 w uzyciu...

Armia Polska zniszczyla by ich w 10 dni, USA zniszczy ich w 4 godziny..

Juz by to zrobili ale to nieoplacalne.

ocenił(a) film na 7
Al_Bundy

Chińscy hackerzy powiązani z Korea poważnie uszkodzili sony, plus główne kina w USA zrezygnowały z dystrybucji filmu, dlatego z niego zrezygnowano,

ocenił(a) film na 6
unpxre

Nie ma zadnego dowodu, że Korea maczała w tym palce, Chiny tak samo. Nie mieli nawet powodu...

ocenił(a) film na 7
Al_Bundy

http://recode.net/2014/11/28/sony-pictures-investigates-north-korea-link-in-hack -attack/
Ponad to zostali zaatakowani atakiem typu APT, zatrudnili firmę do naprawy skutków tego typu ataków Mandiant(FireEye), która zawsze lokalizowała sprawców na chiny, które lubują się w tego typu zagrywkach.
To oczywiste że Chiny i Korea mają powód ataku na japońską korporacje.

ocenił(a) film na 6
unpxre

To zaden dowod, to, ze Kim Dzong Un sie tym zirytowal nie znaczy, ze kazalby dokonywac jakiegos ataku hakerskiego, to bylo by glupie z jego strony.

Chiny moze nienawidza Japonii a Korea polnocna to moze skrajnie totalny rezim ale tymi panstwami nei rzadza ani dzieci ani debile.

ocenił(a) film na 7
Al_Bundy

http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,17162535.html

Zajmuje się takimi rzeczami zawodowo, stąd taka moja opinia jak i osób z mojego kręgu.
Ty miej swoją, bo do konsensusu nie dojdziemy.
pozdro

unpxre

Ja myślę że Al może mieć rację, ja bym się nie zdziwił jak by to jacyś lewicowi powaleńcy ze Stanów zrobili. Tam jest cała masa lewackich środowisk które by były stanie poprzeć czy nawet stanąć w obronie reżimu KRLD

ocenił(a) film na 6
frycek49

Stawialbym raczej, że nie bylo zadnego ataku, chciel izrobic darmowa promocje filmu i tyle.

Al_Bundy

Atak mógł być, ale na pewno tego nie zrobiły Chiny cz Korea, bo i po co by im to było?

ocenił(a) film na 6
frycek49

Nie wiem po co, ale wiem, ze zachod z Korei pln. chce zrobić panstwo rządzone nie tyle przez komunistow, mordercow, zbrodniarzy itd. to przez dziecinnych idiotow, a Kim Dzong UN mimo, że zbrodniarz to jeszcze nie debil, debile nie studiuja w szwajcarii.

Zas fakt faktem, Kimowie juz sami nie wierza w 100% komunizm, toleruja juz nawet handel na poziomie lokalnym, na poczatku XXI w. pozwolili na handel zagranicznym inwestorom, odrazu to zlikwidowali bo koreanczycy zaczeli wykupywac laptopy, pen drive z danymi itd. i rezim mogl przez to stracic w oczach motlochu.

Al_Bundy

Pol Pot też był wykształcony a jakoś w komunizm wierzył.

ocenił(a) film na 6
frycek49

Ale to byl realnie debil autentyczny.

Al_Bundy

Wykształcenie też miał autentyczne.

ocenił(a) film na 6
frycek49

Ale on studiowal na komuszej uczelni we Francji...

ocenił(a) film na 6
unpxre

Amerykanskie zrodla tez wiarygodne nie sa, w Iraku miala byc bron jadrowa...

użytkownik usunięty
kebonik44

http://stopklatka.pl/wiadomosci/-/143935462,-wywiad-ze-sloncem-narodu-jednak-w-k inach-zobacz-liste?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_stopkla tkapl

ocenił(a) film na 5
kebonik44

Film można już wypożyczyć/zakupić
https://play.google.com/store/movies/details/The_Interview?id=Ed2kSuKqfz0

krzysztofbieniek

Słyszałem w wiadomościach, że istnieje szansa, aby film był udostępniony w sieci za darmo.

kebonik44

Udostępnili.

kebonik44

exsite pl/index.php?do=search_new&story=Wywiad+ze+S%B3o%F1cem+Narodu+%2F+The+Interview+