6,8 118 tys. ocen
6,8 10 1 117749
5,1 42 krytyków
X-Men: Apocalypse
powrót do forum filmu X-Men: Apocalypse

Szykuje nam się starcie tytanów. Po genialnym Winter Solider i X Men PKN fani mogą być rozdarci pomiędzy jednym filmem a drugim?

Jak będzie według was, ja osobiście mocniej czekam na Civil War

nie ma konkurencji dla pierwszej klasy, kapitan ameryka to dno

użytkownik usunięty
guga_buzka

bez komentarza... nie będę z tobą rozmawiać. Więc grzecznie podziękuję, i żegnam...

guga_buzka

widzisz.. nikt nie może mieć zdania bo zaraz jakiś Maniak pojedzie :D

ocenił(a) film na 8
rude_23_filmweb

Jak ktoś wypisuje takie głupoty, to ja się nie dziwię reakcji założyciela tematu, który normalnie się zapytał użytkowników o zdanie.

Ryloth

głupoty? normalnie odpowiedziałam na pytanie , głupoty to wy walicie sapiąc sie że mam inne zdanie

ocenił(a) film na 8
guga_buzka

Bo gadasz głupoty. Jeżeli zaraz masz Gran Derby albo Finał Ligi Mistrzów, to raczej głupotą jest powiedzieć, że jedna z drużyn to dno. A nie oszukujmy się, Zimowy Żołnierz został świetnie przyjęty i w następnym roku to właśnie Civil War i BvS są najbardziej oczekiwane. Apocalypse też, ale chyba troszkę mniej.

ocenił(a) film na 8
Ryloth

Moim zdaniem BvS i RO.

ocenił(a) film na 8
marcinmrozowski

Co to jest RO?

A po drugie, Civil War jest traktowane jako Avengers 2.5, a co więcej jest to pierwszy film tego rodzaju, więc to zdecydowanie absolutna czołówka najbardziej oczekiwanych filmów roku. Albo CW albo BvS są tym najbardziej. Lepiej nie stwierdzać, który bardziej. Ja osobiście bardziej CW.

ocenił(a) film na 8
Ryloth

RO-Rogue One, Masz rację Avengers 2,5.

ocenił(a) film na 8
Ryloth

To prawda.

Trudny wybór ale ciut bardziej na Civil war

użytkownik usunięty
kolo_103

u mnie tak samo

http://i0.wp.com/www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/Hulk-Age-of-Ultron-chara cter-poster.jpg

odbiegając od tematu kolejny plakat :)

ocenił(a) film na 8
kolo_103

U mnie na Apocalypse, chociaż raczej równo.

ocenił(a) film na 9

A ja wolę X-Men: Apocalypse.
Mój ulubiony villain X-Men wreszcie na wielkim ekranie.

użytkownik usunięty
deamon82

spoko :)

ocenił(a) film na 8
deamon82

Mój też;P

ocenił(a) film na 8
marcinmrozowski

I mój też!

ocenił(a) film na 6

Całkiem różna tematyka, całkiem różne podejście do tematu superbohaterów, to tak jakby zestawiać obok siebie Cosia i Srpski film

ocenił(a) film na 8

Ja tam życzę obu filmom.

ocenił(a) film na 8

Ale gdzie tu konkurencja?
Premiery nie kolidują, fani Marvela pójdą na oba filmy, fani blockbusterów pójdą na oba filmy, fani s-f pójdą na oba filmy, fani komiksów pójdą na oba filmy.

Te filmy ze sobą nie konkurują w żaden widoczny sposób. Można mówić o walce w rocznym zestawieniu box office, czy ocenach krytyków, ale to nie jest bezpośrednia konkurencja.

użytkownik usunięty
Dealric

Znaczy nie chodzi o konkurencję zle się wyraziłem. X Men Apocalypse, i Zimowy Żołnierz to są hity ogólnie jako ekranizacje komiksów marvela, owszem że fani się wybiorą na oba, ale ciekawi mnie jednak który może mieć większą oglądalność. Zle sprecyzowałem temat

Ja tez bardziej na civil war niz na x menow chociaz i tak pohde i na to i na x menow

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Ja po równo, ale raczej na X-MEN.

Dealric

Jestem fanem wszystkiego oprócz X-Menów, oglądałem raz w TV jakąś część, nie lubie ich, napewno nie pójde na to do kina. Na CW z chęcią.

ocenił(a) film na 6

Dlaczego ktokolwiek ma być rozdarty pomiędzy tymi blockbusterami? Co stoi na przeszkodzie w lubieniu CAPA i eksów równocześnie?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam nadzieję że Apocalypse będzie wyglądać jak w komiksach a nie jak zwykły człowiek

katedra

dokladnie!

ocenił(a) film na 8
rude_23_filmweb

ja bardziej czekam na x-men'a

ocenił(a) film na 8
mnich06

Ja też :)

ocenił(a) film na 3

Dla mnie akurat X-Men:PKN jest słaby i nielogiczny jak teorie Macierewicza ;)

użytkownik usunięty
Gizmo81

spoko :P według mnie jednak X Men PKN jest najlepszym z X Menów, najgorszy jest geneza Wolverine X-Men First Class i PKN są według mnie jak dotąd rewelacyjnie udane.

ocenił(a) film na 8

Wdg mnie Geneza była niezła, ale i tak oczywiście najlepsza PkN.

użytkownik usunięty
marcinmrozowski

znaczy geneza jest na takim poziomie co film Wolverine z 2013 nie mniej jednak masz rację

ocenił(a) film na 8

Dzięki :)

użytkownik usunięty
Gizmo81

chociaż jak mówisz dziury u mnie się też znajdują, widzę w filmie pewne niedociągnięcia, ale klapa to nie taka jak Niesamowity spider man

ocenił(a) film na 8
Gizmo81

To Masz Ty chyba jakiś dziwny gust... Za przeproszeniem...

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 8
Gizmo81

Chodziło mi o to, że 3/4 użytkownikom filmweb się podobał.

ocenił(a) film na 3
marcinmrozowski

Wiesz , saga "Zmierzch" zarobiła ogromne pieniądze.... ;)

ocenił(a) film na 8
Gizmo81

No wiem, ale co to ma do rzeczy?

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Ciut bardziej czekam na apocalypse, gdyż jestem zagorzałym fanem mutantów!przez długi czas nie byłem fanem CA (tym z komiksów i bajek), jednak po kapitalnym, w mojej ocenie, winter soldier civil war zapowiada się bardzo kusząco, a sam bohater -ca- najbardziej przypadł mi do gustu z całej paczki avengersów i filmy z nim są w mojej ocenie najlepsze ze studia marvel! natomiast xmeni obniżyli poziom filmami z wolverinem i samą xmen3, na szczęście pojawiła się rewelacyjna pierwsza klasa i bardzo dobre pkn, co rokuje totalną rzeżnią:) w apocalypse!

użytkownik usunięty
figor

dzięki za odpowiedz

ocenił(a) film na 8
figor

Moim zdaniem x3 był dobry, najlepszy PKN.

użytkownik usunięty

Zdecydowanie X-Men Apocalypse :) I z innej beczki - Justice League !

użytkownik usunięty

dzięki za odpowiedz :)

ocenił(a) film na 8

Ok