Szykuje nam się starcie tytanów. Po genialnym Winter Solider i X Men PKN fani mogą być rozdarci pomiędzy jednym filmem a drugim?
Jak będzie według was, ja osobiście mocniej czekam na Civil War
bez komentarza... nie będę z tobą rozmawiać. Więc grzecznie podziękuję, i żegnam...
Jak ktoś wypisuje takie głupoty, to ja się nie dziwię reakcji założyciela tematu, który normalnie się zapytał użytkowników o zdanie.
Bo gadasz głupoty. Jeżeli zaraz masz Gran Derby albo Finał Ligi Mistrzów, to raczej głupotą jest powiedzieć, że jedna z drużyn to dno. A nie oszukujmy się, Zimowy Żołnierz został świetnie przyjęty i w następnym roku to właśnie Civil War i BvS są najbardziej oczekiwane. Apocalypse też, ale chyba troszkę mniej.
Co to jest RO?
A po drugie, Civil War jest traktowane jako Avengers 2.5, a co więcej jest to pierwszy film tego rodzaju, więc to zdecydowanie absolutna czołówka najbardziej oczekiwanych filmów roku. Albo CW albo BvS są tym najbardziej. Lepiej nie stwierdzać, który bardziej. Ja osobiście bardziej CW.
u mnie tak samo
http://i0.wp.com/www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/Hulk-Age-of-Ultron-chara cter-poster.jpg
odbiegając od tematu kolejny plakat :)
A ja wolę X-Men: Apocalypse.
Mój ulubiony villain X-Men wreszcie na wielkim ekranie.
Całkiem różna tematyka, całkiem różne podejście do tematu superbohaterów, to tak jakby zestawiać obok siebie Cosia i Srpski film
Ale gdzie tu konkurencja?
Premiery nie kolidują, fani Marvela pójdą na oba filmy, fani blockbusterów pójdą na oba filmy, fani s-f pójdą na oba filmy, fani komiksów pójdą na oba filmy.
Te filmy ze sobą nie konkurują w żaden widoczny sposób. Można mówić o walce w rocznym zestawieniu box office, czy ocenach krytyków, ale to nie jest bezpośrednia konkurencja.
Znaczy nie chodzi o konkurencję zle się wyraziłem. X Men Apocalypse, i Zimowy Żołnierz to są hity ogólnie jako ekranizacje komiksów marvela, owszem że fani się wybiorą na oba, ale ciekawi mnie jednak który może mieć większą oglądalność. Zle sprecyzowałem temat
Jestem fanem wszystkiego oprócz X-Menów, oglądałem raz w TV jakąś część, nie lubie ich, napewno nie pójde na to do kina. Na CW z chęcią.
Dlaczego ktokolwiek ma być rozdarty pomiędzy tymi blockbusterami? Co stoi na przeszkodzie w lubieniu CAPA i eksów równocześnie?
spoko :P według mnie jednak X Men PKN jest najlepszym z X Menów, najgorszy jest geneza Wolverine X-Men First Class i PKN są według mnie jak dotąd rewelacyjnie udane.
znaczy geneza jest na takim poziomie co film Wolverine z 2013 nie mniej jednak masz rację
chociaż jak mówisz dziury u mnie się też znajdują, widzę w filmie pewne niedociągnięcia, ale klapa to nie taka jak Niesamowity spider man
Ciut bardziej czekam na apocalypse, gdyż jestem zagorzałym fanem mutantów!przez długi czas nie byłem fanem CA (tym z komiksów i bajek), jednak po kapitalnym, w mojej ocenie, winter soldier civil war zapowiada się bardzo kusząco, a sam bohater -ca- najbardziej przypadł mi do gustu z całej paczki avengersów i filmy z nim są w mojej ocenie najlepsze ze studia marvel! natomiast xmeni obniżyli poziom filmami z wolverinem i samą xmen3, na szczęście pojawiła się rewelacyjna pierwsza klasa i bardzo dobre pkn, co rokuje totalną rzeżnią:) w apocalypse!