6,8 118 tys. ocen
6,8 10 1 117749
5,1 42 krytyków
X-Men: Apocalypse
powrót do forum filmu X-Men: Apocalypse

Comic con

ocenił(a) film na 7

Znalalazlam zwiastun x mena apokalipsa z comic con w san diego . Slaba jakos bo nagrana przez fana ale zawsze cos http://m.youtube.com/watch?v=uzU57qroEfY

Julia_Killjoys

I do tego w tle muzyka z Mrocznego Rycerza ;d

Anakin_Skywalker

aha czekamy na trauiler w normalnej jakosci na youtubie , fajny avatar z magneto drogi anakinie -skywalker , z tego co wiemy z filmu wrogiem x menow bedzie apocalypse a czterech jezdzcow apokalipsy to beda to storm , psylocke , angel , magneto w mlodych rolach ciekawe czy ta czesc pobije poprzednie czesc x menow lub deadpoola ?

marvelfan_filmweb

Dzieki! Poprzednie części X Menów, nie wszystkie ale większość stały na bardzo wysokim poziomie ale myślę że się nie zawiedziemy.

Anakin_Skywalker

no ja mam tez taka nadzieje na co bardziej czekasz na deadpoola czy na apocalypse?

marvelfan_filmweb

niby Apocalypse, ale po obejrzeniu zwiastuna Deadpoola ehh trudno powiedzieć czekam równie niecierpliwie na oba tytuły

ocenił(a) film na 7
Anakin_Skywalker

Dlaczego nie wrzucą już trailera w 1080p. Wszyscy juz dawno widzieli ten trailer w kiepskiej jakości na co oni czekają...Deadpool miazga DC też pokazało , że w przyszłym roku bedą się liczyć w komiksowych ekranizacjach po wszystkich zwiastunach to Civil War wydaje się bajeczką dla dzieci i w sumie jak czekałem na Kapitana najbardziej tak po Comic Conie jest na końcu listy : D