PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698051}
6,8 117 tys. ocen
6,8 10 1 117457
4,9 52 krytyków
X-Men: Apocalypse
powrót do forum filmu X-Men: Apocalypse

http://marvelcomics.pl/news/index/id/22646/Fan-Bingbing-powroci-jako-Blink-w-%22 X-Men:-
Apocalypse%22?

ocenił(a) film na 8
wort801

Blink to dziecko Apokalipsa wiec moze ja wcisna w fabule ale watpie

ocenił(a) film na 9
wort801

Czy Callisto, Juggernaut, wrócili?
Większość aktorów ma podpisaną umowę na 3 filmy, to nie znaczy że wrócą.
Fan powiedziała, że ma podpisaną umowę, a nie że jej postać wróci.

deamon82

Taka informacja była a ja ją tylko dodałem .

ocenił(a) film na 9
wort801

Bzdurny news, bo mieliśmy już azjatyckich mutantów w poprzednich filmach, przekręcanie słów aktorki.
Jubilee, Lady Deathstrike, Psylocke, Quill,...

ocenił(a) film na 8
deamon82

Nie jest bzdurny nie licząc tekstów o azjatkach. (Swoją drogą przegapiłem Psylocke w którymś filmie? O.o Jestem przekonany, że prawdziwej psylocke nigdzie nie było).
Takie kontrakty to standard. Zobowiązują aktora do wystąpienia w filmie jeśli takie będzieżyczenie wytwórni/reżysera, ale jednocześnie zostawiają pozwalają olanie postaci i nie angażowanie aktorki.

ocenił(a) film na 9
Dealric

Jest.
Ani nie jest to pierwsza Azjatka, ani Fan nie powiedziała, że Blink wróci. Jak już wspominałem, to normalne że podpisują umowę na parę filmów.

Co do Psylocke, mogłeś przeoczyć, bo niewiele jej było na ekranie:
http://geekindenial.files.wordpress.com/2008/09/psylocke.jpg

ocenił(a) film na 8
deamon82

Taka Psylocke to nie Psylocke :D

A co do newsa zgadzam się z tym, że ani to pierwsza azjatka, ani nie stwierdzila, że powróci. Mowię tylko, że taki kontrakt jest typowy.

ocenił(a) film na 9
Dealric

Też bym chciał więcej Psylocke, bardziej sexy, żeby użyła mocy telepatycznej z psychonożem. Mieliśmy jedynie jeden pokaz jej umiejętności teleportowania się przez zacienione miejsca.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Pokaz umiejętności która nawet nie jest jej prawdziwą mocą, ani częścią mutacji, a jedynie na krótko otrzymaną zabawką (chyba miało to związek z magią?).
Także trzymam się wersji, że takie pseudo ukazywanie mutantów w last standzie czy genezie nie liczy się jako pojawienie postaci. Jak chcą dać Psylocke niech dadzą prawdziwą psylocke, a nie ;)
No i jakby nie patrzeć Psylocke to nie azjatka, więc nie można jej do tego wliczać (nawet jeśli akurat przebywa w ciele azjatki ^^)

ocenił(a) film na 9
Dealric

Brytyjka, ale z tego co pamiętam wyglądała niemalże identycznie jak Kwannon.
Nie czytałem akurat tych numerów, więc nie wiem czym były powodowane te umiejętności w komiksie, ale filmowcy akurat zdecydowali się by ukazać takie, a nie te bardziej nam bliskie moce. Tak czy inaczej mieliśmy w filmie Psylocke.
Miejmy nadzieję, że ujrzymy więcej znajomej nam Psylocke w X-Force, jeśli powstanie taki film.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Czasem wyglądała, bo w pewnym momencie zniszczyli jej ciało i przeniosła swój umysł do jakiejś azjatki ;)

Z tego co wiem X-force jest pewne (było info, że zostaje przesunięte w czasie ze względu na skupienei się na Apocalypse, ale ponoć scenariusz jest w zasadzie gotowy).

Biorąc pod uwagę, że zapowiadano jakoby w filmie mieli się pojawić tak Cable jak i Deadpool prawdopodobnym jest, że z projektem istotny związek mają próby tworzenia scen z Deadpoolem (ostatnio wyciekła realistyczna animacja, mająca sprawdzić jak Reynolds sprawdziłby się jako prawdziwy Deadpool, pewnie widziałeś).

ocenił(a) film na 9
Dealric

Widziałem, a plany odnośnie X-Force narazie poszły do śmietnika.
Wadlow zabrał się za reżyserkę innego filmu. Moim zdaniem Vaughn mógłby wyreżyserować jeśli powrócą do tematu.