PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698051}
6,8 117 tys. ocen
6,8 10 1 117459
4,9 52 krytyków
X-Men: Apocalypse
powrót do forum filmu X-Men: Apocalypse

Jak w filmie o Apokalipsie może nie być jego największego i najbardziej zaciętego wroga jakim jest Cable ( Bishopa w obsadzie na razie też nie widzę, a z początkowych info miał być ) ?! To dla Mnie nie pojęte. Przed częścią z złem w czystej postaci, powinna być część o Cable'u typu origin.

ocenił(a) film na 8
Flinston1987

Cable będzie w drugiej części Deadpoola a Bishop przeciez był w poprzednim filmie

ocenił(a) film na 5
Himiteshu

Wiem, ale wg Mnie Cable powinien pojawić przed Apokalipsem, lub w części z nim.

ocenił(a) film na 8
Flinston1987

Taka wizja Singera

ocenił(a) film na 5
Himiteshu

Domyślam się, chodź to trochę dziwnie wygląda :P , ale z drugiej strony dobrze, że filmy nie są kalką komixów/kreskówek, ponieważ wtedy byłby zbyt przewidywalne. Ciekaw jestem czy Apokalipsa unicestwią/zniszczą/zabiją już w pierwszym filmie z nim, czy po prostu go pokonają w tej bitwie i ucieknie obmyślać nowy plan, a potem powróci w którymś z następnych filmów...

ocenił(a) film na 8
Flinston1987

Jak jest Apocalypse to czas na Omega Red :)

ocenił(a) film na 5
Himiteshu

Ja wolałbym Sinistra i jego świtę, albo Falangę. Chociaż taki Radziecki złoczyńca, nie byłby zły, ale X-Meni ( Cyclops, Jean Grey i reszta byliby za młodzi, do każdego z tych wrogów ) .

ocenił(a) film na 8
Flinston1987

No tak, ewentualnie Psylocke mogłaby coś zdziałać

ocenił(a) film na 9
Flinston1987

Czy Cable był w pierwszych komiksach, w których pojawił się Apocalypse?
NIE.

ocenił(a) film na 7
deamon82

Dokładnie, ważne, żeby byli Cyclops i Jean Grey.

ocenił(a) film na 8
Flinston1987

Cable sie pojawil blisko 10 lat po debiucie Apocalipsa. Poza tym co do tych "zacieklych wrogow" proponuje zapoznac sie z pelna biografia natana historia tehnowirusa i jego zycia w przyszlosci.

Flinston1987

Nie dziwie się jak Cable będzie w kolejnych częściach X-menów a ich na pewno będzie jeszcze sporo :)

ocenił(a) film na 8
Flinston1987

Debiut Apocalypsa w komiksie miał 4 lata wcześniej niż Cable'a.