OMG ! ..to ty juz nie wiesz co sam napisałeś,przypomne napisałes że może chodziło o to że mateuszdobosz miał na mysli słowo "yes" a nie jest jak tamci a ja ci potwierdziłem teraz bo sam tak pomyślałem.teraz rozumiesz wreszcie?
Dobry zwiastun, nawet bardzo. Choć zdaje mi się że na koniec i tak Wolverine cofnie się w czasie i znowu wszystko "naprawi/namiesz".
a mi się bardzo podoba co u ciebie lordzievader345? widziałeś trailer żółwi ninja wyjście z cienia skomentujesz dziś moje odliczanie do deadpoola lub x menów apokalipsy lub moją dodatkową bitwe drax vs hulk ?
no to fajnie już tylko 5 dni do nowych star wars skomentujesz moją 36 bitwe green goblin vs nova ? co u ciebie ?
U mnie ok. Będziesz grał w Lego Avengers? Na podstawie nie tylko 2 części Avengers ale Mrocznego Świata,Iron Mana 3,TWS i TFA.
Myśleliśmy że KA:ZŻ zmieni mcu n mroczną stronę. I trochę tak. Myśleliśmy że Aou zmieni Mcu na mroczną stroną-prawie wcale. Powinno trochę ludzi zginąć bo w Avengers jakiejakieśzginęło
A dla mnie trailer jest nijaki kompletnie umywa się z DOFP nie wiem może to dlatego, że nie ma starej ekipy, oczywiście nie mam najmniejszych wątpliwości, że film będzie dobry.
Podoba mi się. Apocalypse wygląda super, a bardzo obawiałem się o to po pierwszych zdjęciach. Jak na razie jedyne co mnie nie przekonuje to design Archangela. Liczę, że na filmie się nie zawiodę się, bo X-Meni to zdecydowanie najlepsza seria superhero.
Pojawił się też nowy plakat - moc!
http://fotozrzut.pl/zdjecia/2e896d560b.jpg
Zwiastun świetny, tylko czemu Magneto znowu w swoje idzie? Po poprzednim filmie myślałem, że w końcu sie ogarnie. Ale nie, ten znowu swoje, za***** całą planetę.
zwiastun niezły-dobry jak dla mnie. Klimat jest ok czuć pkn ale efekty strasznie sztuczne choć Apocalypse wygląda jak powinien. Trailer ratuje Mystic. Na tym trailerze zakończę kolejnego nie obejrzę. Filmowi dam szansę i pójdę na niego do kina.
Ocena trailera 6,5/10 mam nadzieję że po obejrzeniu filmu dam więcej
trochę więcej o zwiastunie
http://www.empireonline.com/movies/features/x-men-apocalypse-trailer-breakdown/